Ezt meg lehet tenni egy általános iskolással? Lent.
Figyelt kérdés
Hamarosan általános iskolában fogok dolgozni és én rám osztották a reggeli ebédlőfelügyeletet (07:30-ig itt várnak a gyerekek, addig nem mehetnek az osztálytermekbe) és a portán is én leszek. Szóval ugye köszönök minden gyereknek érthetően és ha valamelyik nem köszön, utánamegyek és szólok neki, hogy hogy kell köszönni (magyarán egy kicsit kioktatom, nem üvöltözök meg ilyenek). Ezt megtehetem? Ha valamelyik gyerek (felsős) ki akar menni 7:30 előtt, megfoghatom a kezét és mondhatom neki, hogy légy szíves menjél vissza? Ezek még ugye nem számítanak semmi törvénybeütközőnek?2010. szept. 3. 18:54
11/12 anonim válasza:
Szerintem ezt a köszönés-nemköszönés dolgot nem kell olyan nagydobra verni. Most már elég hideg van és rengetegen fáztak most meg. Az is lehet, hogy csak fáj valamelyik gyerek torka, vagy elment a hangja, azért nem köszön. Na meg persze az is lehet, hogy nem vesz észre. Ha meg csak szimplán udvariatlan, akkor úgyse sokat ér az hogy te kioktatod. A gyerekek manapság merészebben visszaszólnak akár egy tanárnak is sajnos, így csak felesleges feszültséget okozol magadnak. Ráadásul lehet hogy te csak a kezét fognád meg, de lehet otthon mást állítana a szüleinek, akik ha ezért bemennek az iskolába, akkor ki is rúghatnak téged.
12/12 anonim válasza:
Te jó ég, ez milyen munka? Inkább lennék BKV-ellenőr :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!