Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt meg lehet tenni egy...

Ezt meg lehet tenni egy általános iskolással? Lent.

Figyelt kérdés
Hamarosan általános iskolában fogok dolgozni és én rám osztották a reggeli ebédlőfelügyeletet (07:30-ig itt várnak a gyerekek, addig nem mehetnek az osztálytermekbe) és a portán is én leszek. Szóval ugye köszönök minden gyereknek érthetően és ha valamelyik nem köszön, utánamegyek és szólok neki, hogy hogy kell köszönni (magyarán egy kicsit kioktatom, nem üvöltözök meg ilyenek). Ezt megtehetem? Ha valamelyik gyerek (felsős) ki akar menni 7:30 előtt, megfoghatom a kezét és mondhatom neki, hogy légy szíves menjél vissza? Ezek még ugye nem számítanak semmi törvénybeütközőnek?
2010. szept. 3. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Megteheted, de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem köszönt, illetve nem vett észre, mert nagyon fog haragudni utána (tapasztalat).

Amikor pedig bemennek, utánuk mehetsz és kiküldheted őket, értünk is folyton futkostak a tanárok, amikor a hidegben belógtunk.

2010. szept. 3. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Igazság szerint nem érhetsz a gyerekhez!!!!
2010. szept. 3. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha mindenképp el szeretnéd érni hogy megutáljanak a diákok akkor csináld így. -.-"
2010. szept. 3. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Ezt köbö már tudnod kéne mielőtt odamész dolgozni, nem itt kérdezni.

Amúgy jah, nem érhetsz hozzájuk elvileg..

2010. szept. 3. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem érhetsz hozzá! És jobb ha nem is teszed, mert annak te iszod meg a levét!
2010. szept. 3. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érhetsz hozzájuk. Bírnám, ha az oszink ezt tudná xD [szereti kulccsal püfölni a "rosszakat"]

Amúgy szerintem ne csináld ezt tényleg. Meg fognak útálni a diákok. Legyél kedves mindenkihez :)

2010. szept. 3. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Amikor én általános sulis voltam mi majdnem 900an voltunk.Komolyan gondoltad hogy egyessével fogsz nekik köszöngetni?Amelyik köszön annak visszaköszönsz ,amelyik nem köszön azzal meg ne foglalkozz..
2010. szept. 3. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
én 8.-as vagyok általánosban,mindig előre köszönök a tanárnak,ez természetes,ha nem köszönnék jól kioktat,ezért hozzászokott az egész iskola.Nekünk 7:30-ig az alsó folyosón kell várnunk ahol nincs terem,és ott áll a tanár,akkor úgy van a köszönés hogy ő 7:30-kor mondja hogy jó reggelt kívánok,jó hangosan,mi is vissza,és megyünk fel az emeletre.Az lehet,hogy tényleg utálni fognak a gyerekek,azért ne nagyon oktass ki.
2010. szept. 3. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak köszönj vissza aki köszön neked,nem kell itt mindenkinek köszöngetni :)

Ha az a szabály,hogy 7:30-ig nem lehet bemenni akkor küld ki szépen,nem véletlen találták ki.

Mondjuk szerencsére gimibe járok már és itt nincsenek ilyen hülyeségek,emrt pl én fázós vagyok nagyon és meghalltam mikor kint kellett állunk a hidegben,mert nem engedtek föl.

Mondjuk volt egy kedvenc tanárom és ő tudta,hogy ilyen vagyok és mindg behívott és ha jött az igazgató úgy csinált minta beszéltünk volna a felelésemről vagy feleltem volna vagy valami.Imádtam a mai napig imádom és ha az utcán találkozunk is 20 percet képes vagyok vele csak úgy beszélni,na de a többi tanár uhh.

Legszívesebben leköptem volna őket,mikor elmentem (egyet legalábbis tuti),jó elég b.unkón hangzik de tényleg,ha siettem vagy füllhalgató volt a fülemben vagy bármi szaladt ánnam és kiosztott,hogy milyen nevelést kaptam ,hgy nemt tudok köszönni meg húzzgált mindig,volt mikor lila volt a szám és majd össze estem és nem engeded be..levoltam izzadva is szépen emgfázztam 2 hétig nem voltamuiba..

2010. szept. 4. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek utálni fog.:SXDD
2010. szept. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!