Milyen bugyit viselsz? 13/L
Nem tudom mi fura van abban ha valaki 13évesen tangát hord.
10évesen még jó hogy volt tangám. Úgy lett az első hogy anyu vette magának csak kicsi volt rá így ideadta hogy majd hordom, persze mit szeret egy kiskamasz?:) nagylánynak látszani, így hát 10évesen is fel fel vettem, és képzeljétek nem voltam akkor se k.urva és most sem.
Kérdésre:
Tangát hordok, de ha megjön akkor nappal tampon éjszaka betét, akkor normál bugyi. Meg a mensi végén mikor már csak kicsit van meg akkor is betét, mert volt már méhszájsebem és így nem merek tampont használni ha nem telne meg a tampon.
18/L
francia bugyi. :)
a tangát valahogy nem szeretem,van 3 db de csak akkor veszem fel ha mondjuk csőruha van rajtam, mert akkor az jobban néz ki. :D
14,5/L
Sima is , tanga is. mikor mit. (Ha megvan csak tangát, így kényelmes.)
13/L
Nekem a francia az abszolút favoritom. Néha felveszek tangát is, de csak nagyon ritkán. :) Egyébként mi sosem csináltunk abból problémát, hogy ki milyen bugyit hord, mindenkinek a magánügye.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!