Milyen bugyit viselsz? 13/L
Figyelt kérdés
Sima/Francia/Tanga?2010. szept. 1. 19:17
2/48 anonim válasza:
Jelenleg tanga van rajtam.
Egyébként változó.
Leginkább attól függ,hogy mit veszek fel.
De pl. amikor meg van akkor sima bugyit hordok,mert azt érzem "biztonságosabbnak" ilyenkor.
15/L
4/48 A kérdező kommentje:
Én általában tangát..De nekem is kedvtől függ xD Amikor meg megvan akkor csakis sima..
2010. szept. 1. 19:22
5/48 anonim válasza:
Én akkor is tangát hordok, amikor menstruálok, elvégre tampon, vagy mifene xD Egyébként én is a franciát és a női boxert szeretem jobban. Ha szexinek akarom érezni magam, akkor tanga.
6/48 A kérdező kommentje:
Háát tampon vagy mifenexD csak én nem azt használok, vagyis még..Mert nemrég jött meg..:-P
2010. szept. 1. 19:28
7/48 anonim válasza:
Ha megyek vhova tanga. Egyébként itthon sima, úgy se látja senki akkor meg kit érdekel?:D Ha megvan akkor éjjel sima a betét miatt, reggel meg átváltok tangára és tamponra ha elmegyek itthonról...17/L
8/48 anonim válasza:
13 évesen tanga?... háttö, biztos csak ódivatú vagyok
9/48 anonim válasza:
simaát és franciát, a tangát feleslegesnek tartom, persze nekem is van a szekrényemben, és megvan, hogy mikor veszem fel, de itthon sima van rajtam, és sokszor a suliban is, mert olyan tök szépeket vettem, van olyan, ami a bucsi és tanga átmenete (nem tudom, mi a neve) az is jó, meg olyan aranyossak. :) Nálunk az osztályban nem ciki normális bugyit hordani, mert mostmár nagyon szépeket csinálnak. 16/
10/48 anonim válasza:
az lemaradt hogy lány, de gondolom ezek után nem hiszed, hogy fiú vagyok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!