Milyen bugyit viselsz? 13/L
Figyelt kérdés
Sima/Francia/Tanga?2010. szept. 1. 19:17
11/48 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam ,hogy lány vagy:)
2010. szept. 1. 19:43
12/48 anonim válasza:
Hát változó.Imádom a szép tangákat.Meg a franciákat.
Most épp egy francia van rajtam,kiss felirattal :P
Néha felveszek simát is,de az ritkán van.Amúgy milyen is ez a női boxer?Vagy hol lehet kapni?Ez érdekel,de túl hülye vagyok az ilyenekhez sztem xD
14/L
13/48 A kérdező kommentje:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:34
Háttö , kb.. Már a 10 évesek is azt hordnakxD (nem mindenki, de jó pár olyan személyt ismerek, és még azokon kívűl ki tudja hányan)
A helyett választ írnál!
2010. szept. 1. 19:45
15/48 A kérdező kommentje:
Mi a gond??
2010. szept. 1. 19:49
16/48 anonim válasza:
általában franciát vagy simát,nekem nem kényelmes a tanga :) 15/L
17/48 A kérdező kommentje:
Egy időben én is a franciáért rajongtam, de most újra a tangát találom kényelmesnek:P Nem tudom miért!?
2010. szept. 1. 20:01
18/48 anonim válasza:
Sima, francia.
A tangától idegbajt kapok.
15/l
19/48 A kérdező kommentje:
:DD
2010. szept. 1. 20:09
20/48 anonim válasza:
nőboxeres vagyok.:'D
én tezenisbe vettem.
olyan mint egy rendes bugyi,csak olyan a gumija mint a férfi boxernek szokott lenni.[széles,vékony.]szóval az enyém mint egy férfi,csak női fazonnal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!