Hogyan reagáltátok, ha az iskolátokban bevezetnék az egyenruhát?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 19:17
11/23 anonim válasza:
Ha olyn lenne, mint a japán, vagy az angol iskolákban, semmi bajom nem lenne vele. Meghagynám úgy, ahogy van (szóval nem vágnék bele), de saját ízlésem szerint díszíteném.
13/23 anonim válasza:
Mi ez a nagy pontozgatás ? Valakinek nem tetszik, hogy senki nem akar abban járni, vagy mi van ? Szerinted ennyir jó lenne, ha mindenki egyforma lenne ?
Amúgy én is kiakadtam volna.
15/l
14/23 anonim válasza:
tüntetés szerveznék.. mert senkinek nem tetszene.. sztrájkolnánk vagy valami ilyen.:D
15/L
15/23 anonim válasza:
engem nem zavarna,persze szívesebben járok a rendes ruháimban de nem rinyálnék...
16/23 anonim válasza:
Nekem semmi bajom sem lenne az egyenruhával. Akkor senki sem nézné le a másikat, mert nem csilli-villi márkás cuccokban jár.Szerintem mindenhol érdemes lenne bevezetni, mert a diákok addig sem a külsőségekkel foglalkoznak és ezzel ki is pipálhatunk egy dolgot, ami elvonja a gyerekek figyelmét a tanulásról. Én elsőbe és másodikba egyházi iskolába jártam és iskolaköpenyt kellett hordanom. Ezzel nm is volt semmi baj, mert nem volt az hogy: húú leöntöttem magam, vagy elszakadt a pólóm, mert a köpeny védte az alatta lévő ruhát. Mikor átkerültem rendes suliba, akkor nagyon bántott hogy lenéznek a ruháim miatt és azért közösítenek ki, mert nem márkás vagy divatos ruháim vannak.
17/23 anonim válasza:
Ha olyan lenne, mint japánban, (vmi normális színű, pl: fekete, szürke, sötétkék,) akkor nem zavarna, bár tuti, h lefagynék a szoknyában. Így is ma majd meg fagytam. Ha meg vmi ronda iskolaköpeny lenne, biztos kiakadnék. Szóval az a lényeg, h jól nézzen ki. Még jót is tenne a tiniknek, mert nem azon járna az eszük, h úristen mit vegyek fel, vagy aki nem a divatot követi azt nem tudnák csúfolni emiatt. És vmi összetartást is sugallna a dolog. 16/l
19/23 anonim válasza:
írországban minden suliban van és mindenki
megszokta/elfogatta
20/23 anonim válasza:
Szerintem jó lenne:D nem lenne ennyi divatmajom:D 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!