Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok a suli elötti...

Mit csináltok a suli elötti Utolsó napon?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Most leszek 8.-os. Hétfőn kimostam a táskámat, már megszáradt. Még aznap befedtem a könyveket, raktam rá vignettát, ráírtam a nevem. Aztán ma kimostam a ruhámat, kivasaltam itt pihen a székemen. Előszedtem az ünneplőcípőmet megpucoltam, megkerestem a harisnyámat. 20:10-kor felállok a géptől, hajat mosok aztán Barátok Közt-özök. A reklámja közbe leborotválom a lábam, utána bekenem magam testápolóval. Másnap reggel 6:15-kor, kómásan, félálomban elbotorkálok a székemig, felkapom a ruhát, megfésülködök, reggelizek, fogat mosok aztán megcsinálom a körmöm ha van idő még jöhet egy kis smink meg TV utána 7:30-kor jön hozzánk bnőm és együtt indulunk a kínzókamrába.

L/14

2010. aug. 31. 18:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Ma nagyon jó napom volt - kivéve, hogy majdnem lekéstünk az évnyitóról :D

Apukámmal, a barátnőjével, és a (barátnőjének) a lányával elmentünk "kirándulni", de inkább vásárolni.

Kaptam felső(ke)t, és egy nagyon jó Adidas (iskola)táskát.

Az évzáró után Anyukámmal elmentünk egy cukrászdába...:)

Most lefürdök, és Jóban Rosszbant fogok nézni :)

( Aztán holnap iskola, amit már nagyon várok : )

2010. aug. 31. 19:00
 23/23 anonim válasza:

délelőtt vásároltam, délután edzettem , este meg qrvanagyot buliztam áááhdejóvolt :DDD

16/L ja a suli meg nagyonszr :P

2010. szept. 1. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!