Mit csináltok, amikor a mozi előtti sorbanállás közben a mögöttetek álló mindenféle badarságot beszél partnerének Felliniről és Marshall McLuhanről?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 22:02
1/7 anonim válasza:
megfejelem, esetleg lelököm a mozgólépcsőről.
3/7 anonim válasza:
Én már azon is csodálkoznék, hogy valaki egyáltalán ismeri e neveket, pláne moziban - sorban állás közben. Miféle mozi az, ahol effélék sorban állnak? A mai mozik... inkább nem is minősítem. Évek óta nem voltam moziban - nem volt mit megnézni.
Fellini? Manapság már nem is ismerik a nevét. McLuhan-ról meg inkább a gyorsétkeztető jutna eszükbe. Nézeteiben pedig a kérdést se értenék.
4/7 anonim válasza:
Hátrafordulok és közlöm vele, hogy "kapja be az összes f...szomat!" :D
5/7 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy nem ők játszottak a Vak Asszony Visszanéz című jófajta horrorfilmben? Ha helyeselnek, akkor jól el fogunk beszélgetni, mert én sem ismerem ezeket az embereket:DD
6/7 anonim válasza:
mégis mit szólnék? Ha hülyeségeket beszélnének, kiakadnék, de elég vszínűtlen, h átlagos mozikban ilyen neveket említsenek. Persze kivéve ha a borzadalmas 9-re váltottam jegyet szerencsétlen sorstársaimmal:)
am nem is nagyon szoktam ezekbe a mozikba járni, jobban csípem art mozikat meg cirkot:):)
7/7 anonim válasza:
Elkezdek beszélgetni a társaságommal kvantumfizikáról. Ja nem, abbahagyom, és elkezdek röhögni. Ja ezt sem, mivel nem tudom, ki az a Fellini és Marshall McLuhan, így azt sem veszem észre, hogy hülyeségeket beszélnek róluk. Tehát töretlenül folytatom a kvantummechanikáról beszélgetést a haverjaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!