Mit csináltok a suli elötti Utolsó napon?
Sajnálom, hogy holnap már suli :'(
16/F
Mit?Hm.
Éjjel nem aludtam mert kurv.ára fájt a fogam.
Reggel korán keltem,go szájsebészet.
Nem találtak semmit,hazaküldtek,hogy szedjek fájdalomcsillapítót,majd elmúlik.Ja már egyhete fáj de mindegy.-_-"
Vaútállomáson majd megfagytam.Aztán majdnem elájultam az éhségtől,szval ennem kellett valamit.Most itt ülök a gépelőtt.Skinst akarok nézni,de nem indul.Valószínűleg hajat mosok,kirakom az ünneplőm holnapra,letakarítom a magassarkúm,megszervezem,hogy ha esik akkor vigyen valaki el a suliba.Aztán bepakolom a táskámba amiről ógygondolom hogy kell.És alszok egyet.Majd valamikor felkelek.Gépezek.Fürdök.Olvasok.Megvarrom a tolltartóm.Aztán gépezek.Éssss alszok.Szupiii.
Utoljára még jól bekockulok az ilyen "jó" időben :d
Este pakolás,fürdés stb.
Gőzerővel parázok...Később persze hajatmosok, elkészügetek stb. Nekünk am ma késő du. lesz az évnyitó, rem ilyen időben nem fogunk sokat állni az udvaron...
16/l
lovagolok, alszom, hajatmosok, TK osztás, fitness óra és alvás (abból ugyis kevés lesz évközben)
14/L
másodikán kezdek,mert nálunk elseje ünnep.
délelőtt alvás,majd 11-kor felkelek,de lehet anyu felébreszt.
délután: kicsit összetakarítok,körömfestés,hajmosás,előkészítem a ruháim,lecsekkolom az osztálytársaimat a facebookon,már akit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!