Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináltok a suli elötti...

Mit csináltok a suli elötti Utolsó napon?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 09:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Hajat mosok, körmöt festek, táskába pakolok, kiválasztom a tökéletes ruhát holnapra,facebook-on utánanézek e leendő osztálytársaimnak, évnyitóra megyek, szervezem, hogy ki mellett ülök holnap.
2010. aug. 31. 09:34
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Én most jöttem haza évnyitós próbáról, mert szerepelek. Most megyek majd 8.-ba... Délután hajat mosok, meg kitalálom h vegyek-e pulóvert mert nincs itthon. :) Amúgy majd elmegyek barátnőmhöz (2 évvel idősebb) és vele csapunk egy kisebb "utolsó szüneti nap"-bulit :)
2010. aug. 31. 09:39
 3/23 anonim ***** válasza:
80%

Hajat mosok, készülődök a holnapra, rajzolgatok, írok kicsit és pihenek. De már várom a sulit, mert imádom a leendő osztályom, így a tábor után. :) (L)

15/l

2010. aug. 31. 09:41
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Délelőtt gépezés és egy kis készülődés aztán ebéd és fél 2-kör megyek a haveromhoz és 5-re együtt megyünk az évnyitóra. Ja és a haveromnál Jóbarátok-at nézünk.
2010. aug. 31. 09:51
 5/23 anonim ***** válasza:
80%
Ja és előző 12/F
2010. aug. 31. 09:51
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

Készülök, hajat mosok, kikészítem a ruhámat és pihenek.

Nem akarok még menni :(

15/l

2010. aug. 31. 10:59
 7/23 anonim ***** válasza:

Kifestem a körmöm [szigorúan világos rózsaszínre, hogy ne szóljanak le a tanárok :/], kikészítem a ruhám holnapra, tervezem, hogy miket viszek suliba. Még vennem kell 1 füzet, és 2 könyvborítót, mert amiket vettem, ezekre kicsik :S

Izgulok, hogy milyen lesz a kémia, mert anyám meg a kémiatanárnő nagyon jóban vannak :D [anyu is tanárnő, és régen dolgozott a sulimban [ott ismerte meg], meg még kb 2-3 éve dolgoztak együtt a középsuliban].

Mivel szeptemberben délutános leszek, holnap délelőtt még megmosom a hajam, elmegyek zenesuliba megnézni, hogy mikor kell bejárnom.

Asszem ennyi :)

13/L

2010. aug. 31. 10:59
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
sírok, mert megtudtam, hogy milyen lesz az órarendem és kik lesznek a tanáraim. de este megyek koncertre és 3 előtt haza sem esek:))
2010. aug. 31. 11:16
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Délelőtt pihenek, hajat mosok, megcsinálom a körmeim, sminkelek, felöltözök, és elmegyek az évnyitóra :D utána még nem tudom 17/L
2010. aug. 31. 11:19
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

Tegnap voltam a könyvekért,hazajöttem leraktam az ágyra,mert csak ott volt hely,este meg a földre,hogy tudjak az ágyon aludni:D

Úgyhogy délelőtt rendet raktam a szobámban,a fiókjaimból átnéztem a tavalyi könyveket,ami nem kell átraktam a szekrénybe és elraktam az új könyveket.Szerintem 1 éve nem volt ekkora rend a szobámban,mint most:D

Ebéd után elmosogatok,felsöprök,aztán pihenek egy kicsit.Délután pedig megyünk vásárolni.Már előre látom,hogy minden 2. nadrágot,pólót fel fogom próbálni,mert tetszik de utána nem fogok tudni dönteni,hogy melyikeket vegyem meg!:D

Este pedig megnézem Jóban Roszbant,utána lezuhanyozok és kikészítem a ruhát,táskába összepakolok stb. és tv-t nézek vagy zenét hallgatok még.Ma így utoljára nagyon sokáig fel akarok lenni.Először úgy gondoltam,hogy megdöntötöm a nyári rekordomat (2 óra),de akkor nem tudnék felkelni 6:15-kor:)

15/L

2010. aug. 31. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!