Mit csináltok a suli elötti Utolsó napon?
Hajat mosok, készülődök a holnapra, rajzolgatok, írok kicsit és pihenek. De már várom a sulit, mert imádom a leendő osztályom, így a tábor után. :) (L)
15/l
Készülök, hajat mosok, kikészítem a ruhámat és pihenek.
Nem akarok még menni :(
15/l
Kifestem a körmöm [szigorúan világos rózsaszínre, hogy ne szóljanak le a tanárok :/], kikészítem a ruhám holnapra, tervezem, hogy miket viszek suliba. Még vennem kell 1 füzet, és 2 könyvborítót, mert amiket vettem, ezekre kicsik :S
Izgulok, hogy milyen lesz a kémia, mert anyám meg a kémiatanárnő nagyon jóban vannak :D [anyu is tanárnő, és régen dolgozott a sulimban [ott ismerte meg], meg még kb 2-3 éve dolgoztak együtt a középsuliban].
Mivel szeptemberben délutános leszek, holnap délelőtt még megmosom a hajam, elmegyek zenesuliba megnézni, hogy mikor kell bejárnom.
Asszem ennyi :)
13/L
Tegnap voltam a könyvekért,hazajöttem leraktam az ágyra,mert csak ott volt hely,este meg a földre,hogy tudjak az ágyon aludni:D
Úgyhogy délelőtt rendet raktam a szobámban,a fiókjaimból átnéztem a tavalyi könyveket,ami nem kell átraktam a szekrénybe és elraktam az új könyveket.Szerintem 1 éve nem volt ekkora rend a szobámban,mint most:D
Ebéd után elmosogatok,felsöprök,aztán pihenek egy kicsit.Délután pedig megyünk vásárolni.Már előre látom,hogy minden 2. nadrágot,pólót fel fogom próbálni,mert tetszik de utána nem fogok tudni dönteni,hogy melyikeket vegyem meg!:D
Este pedig megnézem Jóban Roszbant,utána lezuhanyozok és kikészítem a ruhát,táskába összepakolok stb. és tv-t nézek vagy zenét hallgatok még.Ma így utoljára nagyon sokáig fel akarok lenni.Először úgy gondoltam,hogy megdöntötöm a nyári rekordomat (2 óra),de akkor nem tudnék felkelni 6:15-kor:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!