Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem szoktatok olyanon gondolko...

Nem szoktatok olyanon gondolkozni, hogy ( majd, ha egyszer odakerültök ) mi lesz a neve a leendő gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Kisebb korom óta elterveztem, hogy mi lesz ( majd ) a neve a leendő fiamnak, és a leendő lányomnak a neve.

Csak én vagyok ilyen ?! Vagy nagyon unatkoztam :)

2010. aug. 30. 18:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Régebben még az Emma, Lili tetszettek, de most már a Szófia a kedvenc nevem, és ezen nem fogok változtatni. Ha kislányom lesz, szeretném legalább második keresztnévként így nevezni őt :) Fiúnéven nem igazán gondolkodtam, de a Dávid nagyon tetszik, talán az lehet ilyen.
2010. szept. 12. 21:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm a saját nevemet , egyfolytában ezen rágódok , h mennyire utálom../kb 5 éve meg akarom változtatni , de lehet h több , de most , jövő áprilisba , a szülinapomra , megváltoztatjuk :)))/ ezért is sokat gondolkoztam , hogy mi lesz a gyerekeim neve , mert tudom h milyen egy rossz névvel élni..hát, elég sok szép név van,konkrétan nem tudom h milyen nevet akarok a gyerekeimnek , dehát még van időm :P Amugy Én Emese Noémi vagyok , és az 'új' nevem valszeg. Kitti lesz :)
2010. okt. 11. 14:59
 23/23 anonim ***** válasza:
De:) Az én lányomnak csakis:Réka,Ramóna,Szabina lehetne a neve a fiamnak pedig:Krisztián,Kristóf:)
2010. okt. 22. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!