Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti nem szoktatok...

Kamaszok! Ti nem szoktatok ilyen hülyeségeken gondolkozni? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy mi lenne, ha a ti szüleitek közül valaki híresség lenne pl. apukád Billie Joe Armstrong?:D
2011. márc. 2. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
nem:'D
2011. márc. 2. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már 20 éves vagyok, de eszembe jut néha :D Meg kamasz koromban is eszembe jutott :) Főleg olyan újságcikkek láttán, amikor ott van a képen egy híresség a gyerekével, és akkor eszembe jut, hogy milyen lenne, ha... :) Szerintem eszébe jutott ez már mindenkinek! Hogy ki mennyit gondol(t) rá, az egyénfüggő. :)
2011. márc. 2. 20:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Ma valahogy elgondolkoztam, hogy kamaszkorában apukám is dobolt egy rockzenekarban és ha nem vesznek össze, mi lett volna?:D
2011. márc. 2. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én valamiért nagyon szeretném, ha az egyik nagyszülőm mesélné, hogy megélte a második világháborút... :D
2011. márc. 2. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kicsit k*rvára örülnék ha Billie Joe lenne a faterom:D

Amúgy régen,ja,de most már inkább én akarok híres lenni:D

14/L

2011. márc. 2. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Én se kicsit örülnék, ha BJ lenne az apám:D Én is szeretnék híres lenni és már a sárga úton járok...
2011. márc. 2. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a GD-t :D jó lenne... bár nem tudom, Billie Joe milyen apa lehet... de barátnak biztos fantasztikus lenne, interjúk alapján nagyon jó fel, meg ugye a dalszövegeket is ő írja :))

14l

2011. márc. 3. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Húúúha, nagyon bírnám ha Billie Joe lenne a faterom, nagyon nagy forma, imádom. És igen, szoktam néha ilyen történeteket kreálni én is :D:D

14/L

2011. márc. 3. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
én csak azon szoktam gondolkodni hogy én lennék egy híresség xD :D ^^
2011. márc. 13. 11:52
 10/10 PunxGirl válasza:
Nah :DÉn kibszott sokat gondolkoztam már rajta és el is képzeltem.De BJ-t inkább b*sznám minthogy az apám legyen xD
2011. júl. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!