Nem szoktatok olyanon gondolkozni, hogy ( majd, ha egyszer odakerültök ) mi lesz a neve a leendő gyermeketeknek?
Kisebb korom óta elterveztem, hogy mi lesz ( majd ) a neve a leendő fiamnak, és a leendő lányomnak a neve.
Csak én vagyok ilyen ?! Vagy nagyon unatkoztam :)
Nekem kb. 7 hetem van a szulesig. Nem Mo.-on elunk es le kellett mondjak a Bendeguz es hasonlo nevekrol sajnos.
2 nev kozott cikazunk: Frederick vagy Vilmos (aka William). HA lanyka lenne Szofia Erzsebet lett volna...de a fiu nevekkel sokkal nehezebb.
Köszi a válaszodat! Nekem a Vilmos ( William ) jobban tetszik :)
Ha megszületett, mindenképpen írd meg, hogy mi lett a neve!
ha lany lesz: Beatrix, Alexandra
Ha fiu: Balazs :D ,Norbi
13/L
Nekem is vannak ilyen felkapott neveim, és most vagyok 21, és még évekig nem szeretnék gyermeket.
De vannak neveim:
Egyik legkedvesebb regényem Dickens- től a Twist Olivér, sokáig szerettem volna a fiam Olivérnek hívni, de már nem tetszik annyira.
Olvastam a Kisdarázs c. könyvet, és a főszereplő kislány neve Viviane (francia sztori) és most úgy gondolom, hogy a kislányom Vivien lesz.
2007- ben olvastam Leroux- tól az Operaház Fantomját, és két éve Susan Kay- től a Fantom c. regényt. Most már tudom, hogy a fiam első neve Erik lesz.
Azért mondom, hogy első, mert a fiamnak majd szeretnék adni egy másik nevet is, amit ha nem is használ, nem baj, de azért az lesz a teljes neve hogy Erik Gottfrid.
A Gottfrid név a Jeffrey név magyar változata, és a legjobb barátomat hívják így, akinek nagyon sokat köszönhetek, és ezzel szeretnék tisztelegni neki, majd ha eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!