Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem szoktatok olyanon gondolko...

Nem szoktatok olyanon gondolkozni, hogy ( majd, ha egyszer odakerültök ) mi lesz a neve a leendő gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Kisebb korom óta elterveztem, hogy mi lesz ( majd ) a neve a leendő fiamnak, és a leendő lányomnak a neve.

Csak én vagyok ilyen ?! Vagy nagyon unatkoztam :)

2010. aug. 30. 18:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam, nagyon tetszett a Trisztán és a Noel fiúnevek. Lányneven nem is gondolkodtam. Fiam született két éve, de apa nevét kapta. Ezek a nevek csak a fantáziámbeli babához illettek:) 30/ N
2010. aug. 31. 21:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem lánynevek közül a Szofi tetszik a legjobban:D Fiú nevek közül meg a Dávid.
2010. szept. 5. 15:34
 13/23 anonim válasza:
Ha fiú, akkor a két legjobb barátom nevét kapja: Lóránt és István. Ha két fiú, akkor külön-külön. Lánynévből meg a Melinda a kedvencem.
2010. szept. 7. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 7 hetem van a szulesig. Nem Mo.-on elunk es le kellett mondjak a Bendeguz es hasonlo nevekrol sajnos.

2 nev kozott cikazunk: Frederick vagy Vilmos (aka William). HA lanyka lenne Szofia Erzsebet lett volna...de a fiu nevekkel sokkal nehezebb.

2010. szept. 11. 12:25
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat! Nekem a Vilmos ( William ) jobban tetszik :)

Ha megszületett, mindenképpen írd meg, hogy mi lett a neve!

2010. szept. 11. 12:28
 16/23 anonim ***** válasza:

ha lany lesz: Beatrix, Alexandra

Ha fiu: Balazs :D ,Norbi

13/L

2010. szept. 11. 14:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem akarok gyereket így soha nem gondolkoztam ezen :D
2010. szept. 11. 20:51
 18/23 anonim válasza:
én is sokat gondolkoztam ezen :) Ha fiú akkor mindeknképp Balázs. De tetszik még a Tamás és a Dávid is. Ha lány, a Nóra a favorit, de az Anett, Aliz, Emili is tetszik. :)
2010. szept. 12. 12:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen felkapott neveim, és most vagyok 21, és még évekig nem szeretnék gyermeket.

De vannak neveim:

Egyik legkedvesebb regényem Dickens- től a Twist Olivér, sokáig szerettem volna a fiam Olivérnek hívni, de már nem tetszik annyira.

Olvastam a Kisdarázs c. könyvet, és a főszereplő kislány neve Viviane (francia sztori) és most úgy gondolom, hogy a kislányom Vivien lesz.

2007- ben olvastam Leroux- tól az Operaház Fantomját, és két éve Susan Kay- től a Fantom c. regényt. Most már tudom, hogy a fiam első neve Erik lesz.

Azért mondom, hogy első, mert a fiamnak majd szeretnék adni egy másik nevet is, amit ha nem is használ, nem baj, de azért az lesz a teljes neve hogy Erik Gottfrid.

A Gottfrid név a Jeffrey név magyar változata, és a legjobb barátomat hívják így, akinek nagyon sokat köszönhetek, és ezzel szeretnék tisztelegni neki, majd ha eljön az ideje.

2010. szept. 12. 16:52
 20/23 anonim ***** válasza:
én nem is a neveken, inkább hogy majd hogy nevelem :D
2010. szept. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!