Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányomnak pszihológus...

A lányomnak pszihológus kellene? Nem bírom elviselni hogy sír.

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lányom. Az utóbbi időben észrevettem, hogy rosszkedvű. Sokat sír, magába zárkózik, nemtudom mi van vele. Most szeptemberben középiskolába ment, ma volt az első napja. Mikor hazajött láttam rajta hogy szomorú, most este pedig sírt is. Azt mondta, hogy hiányzik neki a régi osztálya, a legjobb barátnője, és teljesen idegen neki ez az egész új suli dolog. Látja, hogy mások hogy elvannak, elbeszélgetnek, ő meg egyedül érzi magát. Nemtudom, tényleg ennyi-e a baj, de nagyon rossz így látnom. Nyár eleje óta kicsit szomorkás, mióta megtudta hogy nem egy iskolába vették fel a legjobb barátnőjével. Szorongós lány, nehezen ismerkedik, nemtudom hogy segítsek neki.

2021. szept. 1. 21:40
1 2
 11/18 anonim válasza:
90%

Érdekes :)

Engem még fiúként az is megviselt, mikor egyik fiú osztálytársam lebukott tőlem.

Nem kell ide pszichológus, beszélgess vele, adj neki tanácsokat neked több tapasztalatod van mint neki.

2021. szept. 1. 22:08
 12/18 anonim válasza:
97%
Enis ezzel szenvedek, pszichológushoz járok, de nekem tobb volt az idei ev(2 halal a közeli rokonok kozt, szorongas, panikrohamok, depresszió) enis először nm szóltam szuleimnek, de megnyiltam. Esetleg kérdezd meg, hofy akar e beszélni. Esetleg vigyél nasit attól mindenki jobb kedvű és végül ha szeretne pszichológushoz jarni az úgy jo, de kérdezd meg mielőtt beirod ot. Sok sikert! Es remélem boldog lesz
2021. szept. 1. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
98%
Pszichológus. A barinővel meg tartsa a kapcsolatot ahogy lehet. Ha nincs idő talizni marad online. Ugyanakkor a terapeuta segítségével megnyílhat kereshet más barátokat.
2021. szept. 1. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:
4%
Zárt osztályra vele minimum!
2021. szept. 1. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Mi több pszichológust is megjártunk, de nem ér az semmit sem. Pláne, ha a gyerek nem is bízik benne. Magánúton inged-gatyád rámegy, mire bármire jut vele, ha meg a kórházba mész, akkor csak iskolaidőben fogadják.

Szerintem is inkább neked kéne beszélgetni vele. Ma volt az első nap, biztosan össze fog majd valakivel barátkozni az új iskolában is. A barátnőjét meg áthívhatja hétvégén simán.

2021. szept. 1. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem feltetlenul a siras miatt, sokkal inkabb a szorongas miatt lenne szuksege egy szakember segitsegere, en is ilyen vagyok, nem kertem segitseget, es ezzel rengeteget artottam magamnak is.

Ezen felul te is segits neki! Beszelgess vele sokat, probald erzekeltetni vele, hogy szamithat rad! Sok sikert kivanok, remelem sikerul valtoztatni ezen a helyzeten!

2021. szept. 2. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
pszihologushoz kell menni minimum 1 max 5 alkalommal nem soksor,barátnőjével 1 suliba járjon, meg barátnőjével találkozanak logjanak suli után
2021. szept. 3. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem felesleges...

Találkozzon a barátnőivel ahogy eddig, és majd csak feldolgozza

2021. szept. 26. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!