Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14 éves lánynak milyen...

Egy 14 éves lánynak milyen szükségletei lehetnek?

Figyelt kérdés

Sajnos, amikor megszületett, az anyjával összevesztünk, és elváltunk. Azóta ritkán láthattam. Viszont 2-3 éve hallom, hogy milyen rosszul bánik vele az anyja, nem veri, vagy ilyenek, de sosem beszél vele, semmit sem vesz neki, mindig én vettem meg, ha kellett valami. Akkor mentem a bírósághoz, hogy én nevelhessem, és most sikerült megnyerni a pert, így hamarosan hozzám költözik. Mivel nem tudtam eddig vele lenni minden nap, és nevelni, így azt sem tudom, mire van szüksége, én pedig szeretnék neki mindent biztosítani, hogy minnél jobb élete legyen.

Azt tudom, hogy ruházat, és élelmiszer, tisztálkodási szerek kellenek, de vannak ezen kívü különleges dolgok, amire szüksége lehet?

2021. aug. 28. 17:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem krva kinos lett volna, ha apam veszi az ovszert😀 gondolom kap zsebpenzt, majd megveszi maganak. Ennyi privat szfera legyen mar egy felnott ferfi es egy fiatal lany kozt... ez mar szinte az illetlenseg kategoria
2021. szept. 8. 09:35
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
miért nem kérdezed meg tőle? persze azért határok között, tehát ne kérjen toronyórát lánccal. majd úgyis alakul, sokkal fontosabb a cuccoknál, hogy te ott legyél neki, amikor támaszra vágyik. ő hogy viseli ezt az egészet? végeredményben oda kell kötöznie egy szinte vadidegenhez. legyél hozzá türelmes.
2021. szept. 13. 15:39
 33/33 anonim ***** válasza:

#31 hát nekem nem

ugyanakkor erre szokás azt mondani, aki már elég nagy fiú a szexhez, az az óvszervásárláshoz is legyen nagyfiű

2021. szept. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!