Egy 14 éves lánynak milyen szükségletei lehetnek?
Sajnos, amikor megszületett, az anyjával összevesztünk, és elváltunk. Azóta ritkán láthattam. Viszont 2-3 éve hallom, hogy milyen rosszul bánik vele az anyja, nem veri, vagy ilyenek, de sosem beszél vele, semmit sem vesz neki, mindig én vettem meg, ha kellett valami. Akkor mentem a bírósághoz, hogy én nevelhessem, és most sikerült megnyerni a pert, így hamarosan hozzám költözik. Mivel nem tudtam eddig vele lenni minden nap, és nevelni, így azt sem tudom, mire van szüksége, én pedig szeretnék neki mindent biztosítani, hogy minnél jobb élete legyen.
Azt tudom, hogy ruházat, és élelmiszer, tisztálkodási szerek kellenek, de vannak ezen kívü különleges dolgok, amire szüksége lehet?
#11,#12! Ebben igazatok van. Én se úgy gondoltam, hogy essen neki a felvilágosításnak, ahogy belép az ajtón 😂Csak a kérdésből úgy jött le, a kérdező hosszú távra érdeklődik
hasonló korú lányok kapcsán, ugyanakkor mereven elzárkózott a gumi kérdéstől. Pedig általában akkor jön a baj, amikor a szülők megúszásra játszanak, mert az én gyerekem úgyse szexel vagy 30 éves koráig, akkor is csak házasságban 🤭Hát, nem. Ezt hívják önáltatásnak.
Természetesen nem 18+-os témákkal kezdeném, de ahogy olvasom itt a kommenteket, idővel meg kell ejteni.
A ritkán láttam pedig azt jelenti, hogy 3 hetente péntektől 6-tól vasárnap estig.
Hát ha nem muszály, nem szeretnék neki ilyesmit venni.
De hát ha tényleg muszály, akkor veszek, mert nem akarom(meg gondolom ő sem), hogy terhes legyen, de ő is tisztában van már ezekkel a dolgokkal(ha az anyja beszélt ezekről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!