Mit tegyek? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Mindenki bánt testileg/lelkileg. Nem tudom mi az oka. Mindenki rajtam vezeti le a dühét. Velem van baj? Én változzak meg? Mit tegyek, hogy megelőzzem ezt?2010. aug. 29. 21:54
1/7 anonim válasza:
Kicsit mesélj több részletet. Miért érzed ezt? Miben nyilvánul meg?
2/7 A kérdező kommentje:
Azért érzem ezt, mert amit én mondok az sohasem jó, vagy hülye vagyok vagy ilyenek. Ha visszaszólok akk meg is ütnek. Egyszer megkérdeztem egy fiútól hogy miért azt válaszolta, hogy azért mert ehhez volt kedve.. Meg hogy ronda vagyok, mert így könyveltek el elsőben, és nem tudok megváltozni. Úgy érzem, összeroppantanak.
2010. aug. 29. 22:06
3/7 anonim válasza:
ezekszerint 11-13 éves vagy
azért basztat mindenki az iskolában mert nem alakult ki még a személyiséged és bizonytalannak, sebezhetőnek látszódsz.
ha szombathely környékén laksz nyugodtan írj nekem, én szívesen lebaszok néhány pofont annak aki bántja a másikat mert "ilyen kedve van", leszarom hogy ha kisgyerek.
a későbbiekben próbálj határozottnak, vezető típusnak mutatkozni, bár így már nem lesz könnyű:S
4/7 anonim válasza:
jah lemaradt: nem veled van a baj, sajnos sok a gyökér gyerek a földön.
és a sulin kívül barátkozz többet szerintem.
5/7 anonim válasza:
Nem veled van gond.Egy darabig én is így voltam.Megfog változni,amint középiskolába mész.
6/7 anonim válasza:
Növessz körmöt és mard meg őket... Én ezt csináltam 10 évesen, és amikor nagyob lettem akkor szócsatáztunk, vagy ha az illatő fiú volt, akkor jól tökönrúgtam... Am meg nagyon sok jó barátom barátnőm van :P
7/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok :P
2010. aug. 30. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!