Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ? Teljesen felelőtl...

Mit tegyek ? Teljesen felelőtlen lett.

Figyelt kérdés
Fiam 13 éves, mindig is előbb cselekedett és aztán gondolkodott, de most egyszerűen már katasztrófa amit csinál. Nem vigyáz semmilyen értéktárgyára, mindent eltör, elhagy. Három hónapja kapott új kerékpárt már tönkre tette, a telefonját összetörte, tegnap ráült a szemüvegére, és még sorolhatnám. Már nem tudom mit csináljak, ha indulás előtt 20x kérdezem meg, hogy nála van-e az xy valami ami kelleni fog akkor is képes otthon hagyni. Folyamatosan ezért veszekszem vele, és a legnagyobb baj, hogy semmit nem ér már csak a száját húzza miatta. Már megmondtam,hogy semmiből nem kap újat, ha tönkre teszi így járt, de akkor az apja vagy a nagyszülei vesznek neki másikat, így pedig soha nem tanulja meg értékelni a cuccait. Már számtalanszor kértem, hogy ne vegyenek az eltört dolgok helyett másikat, ha kell neki spórolja össze az árát, és akkor majd rájön, hogy nem olyan könnyű előteremteni semmit, de csak falra hányt borsó. Mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok.
2021. aug. 12. 12:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

szeretgesd többet

őt is zavarják ezek, pluszban még cseszteted is amitől csak ideges és még bénább lesz

szóval hagyd rá, inkább beszélgessetek, ahol fel lehet hozni, hogy mi van veled mostanában hogy mindent elhagysz, eltörsz? de ezt se számonkérően

sokkal fontosabb hogy érezze, hozzád mindig fordulhat

2021. aug. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!