A nagyobbik gyermekem most lett 16 éves. Két haverjával el akar menni Balatonra három napra.Sátorral,terv nélkül,kalandtúra jellegű kiruccanásra. Nem nagyon szeretjük elengedni, ő persze könyörög,érvel,hogy kell a kaland meg nem lesz baja,a haverjait is elengedik stb.Ti elengednétek 16 éves kamaszokat egy ilyen kalandra?
Persze, hogy igen... kell a kaland, szerintem nem szeretnéd hogy valami begyepesedett felnőtt legyen belőle
2021. júl. 30. 17:38
32/41 anonim válasza:
Látom magyarországon még mindig nem szeretik ha talán egy kicsit önálló a gyerek… legnagyobb buli egy ilyen kiruccanás ebben a korban. De a rémisztgető idióták vannak fölényben, hát persze. Engedd el nyugodtan, jól fog szórakozni. Miért nem akarod? 16 évesek már teljesen érettek egy ilyenhez
2021. júl. 31. 01:06
33/41 anonim válasza:
Mennyi felelőtlen gyökér van itt. Gondolom hasonló korúak, mint a fia a kérdezőnek.
16 évesen még nem felnőtt. Bármit is csinál, történik vele, az a szülő felelőssége. Ha egy pici aggodalmam is lenne a kiskorú gyerekemmel kapcsolatban, nem engedném el.
Ráér detoxba, őrizetbe, hullámsírba kerülni, ha nagykorú. Az én gyerekem inkább haragudjon rám, minthogy meghaljon.
2021. júl. 31. 01:56
34/41 anonim válasza:
Na, még egy rémisztgető idióta
2021. júl. 31. 08:08
35/41 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy engedje el, azoktól kérdezem, hohgy ha esetleg a kérdező gyereke meghal, akkor mit fogtok mondani?
2021. júl. 31. 08:21
36/41 anonim válasza:
Meghal 😂😂 Jajj, hagyjuk már… Nem Szomáliába megy. Ugyanolyan eséllyel hal meg ott mintha otthon maradna
2021. júl. 31. 10:17
37/41 anonim válasza:
Jézusom...és ha 2 év múlva azért hal meg, mert anya pisilni is elkísérte a 18. születésnapjáig, és fogalma nincs a világról? Aztán csodálkoztok majd, hogy amint 18 lesz, lelép otthonról, és vissza se néz.
2021. júl. 31. 10:57
38/41 anonim válasza:
Azért van annyi baleset, mert ilyen életképtelen szarokat "neveltek". Ennyi erővel a fürdőszobába se engedjétek ki egyedül, mert mi van ha beleejti a hajszárítót a kádba? Vagy elcsúszik beveri a fejét. Tiszta életveszély. Felelősségteljes szülő nem engedi 18 év alatt a gyerekét egyedül a fürdőszobába.
2021. júl. 31. 12:00
39/41 anonim válasza:
Kizárt.
Elég ha egyik hülye havernak az a remek ötlete támad, hogy ússzanak a Balcsiban pl pár sör után.
2021. aug. 1. 14:58
40/41 anonim válasza:
Te ismered, mennyire megbízható, felelősségteljes a fiad. Én elengedném, főként azért is, mert engem soha nem engedtek sehova, sokmindenből kimaradtam, lemaradtam a többiektől, és ez meglátszik a mostani életemen is.
Évente mennyien mennek a balatonra, és mennyivel történik bármi? Gyanítom kevesebb mint 1%.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!