Elegedjem a fiam?
attól függ, normális, megbízható, biztosan úszik vagy elég fegyelmezett, hogy ne menjen bele, és ott töltötte-e az egész gyerekkorát a tó partján? ha mindenre igen a válasz, talán. nagyszüleim éltek az északi parton, előbb ismertem a viharjelzéseket és minden hozzájuk kapcsolódó szabályt, minthogy le tudtam volna írni a nevem és előbb hallottam a vízbe fulladós történeteket, mint hogy szabad lett volna híradót néznem esténként.
lehet hogy én voltam az a kislány, akit mindig nevettek a többiek, mert nem megy be egyedül a vízbe, nem megy be, ha tilos, először szól a mamájának és felveszi a mentőmellényét mielőtt elmegy vizibiciklizni, de valahogy sohasem én voltam az a kis nyaraló, akit megölt a nagy víz.
amúgy menjen nyugodtan, de egy valamit verj alaposan a fejébe indulás előtt: a balaton ÉLŐvíz, és mint olyan krvára érzi ha nem tiszteled kellően, és ha rossz napja van, megöl a francba.
Mikor én voltam 16 jó hogyha a este 7-ig kimaradhattam otthonról. Nemhogy napokra elmenjek...
Nem, egy rakat tinédzert nem engednék el "csakúgy" kirándulni. Legalább 1 szülővel, pontos tervvel, mikor hova mennek. Pl délelőtt egy városban, délután egy másikban, estére meg mondjuk egy harmadikban lesátoroznak és felhív hogy odaértek. Ilyesmi féltételekkel engedném el, ha a helyedben lennék.
22-es! Most szerelmes lettem beléd :D
Egyébként én sem engedném el. 16 évesen még nagyon sok mindenre nem gondol az ember, és kész is a baleset, meg ugye sok balesetet kivédeni sem lehet. Bennem hatalmas lenne a félelem. Nyilván később is félteném, de szerintem érezhető a különbség a 16 és a 20 éves között, meg nyilván a 20 éves már nem feltétlen kérné az áldásomat erre. Hülyén is venné ki magát.
A másik, hogy nyáron a "Balaton" tudjuk, hogy miről szól... Nem mernék mérget venni arra se, hogy józan lesz végig.. Vagy,hogy a haverjai nem csinálnak valami égedelem baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!