Hány ezer forintra vásároltatok sulikezdésre ruhákat? 13/L
A könyveim 20ezerbe kerültek.
A füzetekből most nagyon sokat vettünk úgyhogy jövőre is kitart :D az olyan 6ezer volt.
Nagybevásárláson nem voltunk csak nyár közbe amikor mentem strandra akk beugrottam bnőimmel plázába ott vettem 1-2 cuccot :)
Októberben megyünk peste ott olyan 30-35ezret akarok költeni mert most 40ezrem van :)
hát.. a tankönyvek :32 000 ft
tanszerek + egy normális táska: 5000 ft + 10 000 ft
2 cipő: 16 000 ft
matrózblúz(kötelező -.-) : 6000 ft
szoknya : 1000 ft
azt hiszem ennyi :) 15/L
Cipő + Tornacipő: 45.000
Pólók: 15.000
Nadrágok: 40.000 (Mustang farmerok)
Könyvek: ???? (Még nincs megvéve, majd szeptember elején)
Többi: nem tudom, nem néztem.
Hát, nekem: Csőnaci: 6000 ft, cipő 4500 ft, igazából ennyi, és még a nyár folyamán vettünk egyet s mást. :)
13/L
tankönyvek:20e Ft
tanszerek:7e Ft
táska:Nike fekete lakk oldaltáska 14e Ft
cipőt most nem kaptam mert azt májusban kaptam egy Nike-t 20e Ft,meg egy Adidast 30-ért
ruhák:eddig 3 pólót vettem :6 e Ft de konkrétan ruha ügyileg nem készültem még az év kezdésre :))
14,5/L
Nem vásárolunk ruhát tanévkezdéskor. Csak tanszereket, könyveket, táskát [de azt nem minden évben].
Tankönyvek kb 30ezer forintba kerültek, többi tanszer kb 6-9ezerbe, táska [Budmil] 6.990ft volt.
Tavalyi cuccaim tornára még jók rám, úgyhogy max tornacipőt veszünk még.
13/L
úgy lehet 42ezer Ft a tankönyv, hogy 9.-es leszek és nincs meg egy könyv se felsőbb évesektől. és van benne plusz olyan könyv ami csak az emelt szintű biosz-kémiásoknak kell megvenni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!