Hány ezer forintra vásároltatok sulikezdésre ruhákat? 13/L
Figyelt kérdés
Nekem 6500ból kijött egy tornacsuka , egy sportcipő, egy bluz és egy blúz. Mást nem kellett vegyek. Mert táborra megvettuk ami oylan volt..pl fehernemu..stb.2010. aug. 28. 12:24
11/29 anonim válasza:
42ezer tankönyvek
10ezer iskolai felszerelés
14.500Ft ruhanemű (3 farmer nadrág, 2 felső, 1 zipzáros puóver) még sport cipőt meg teli talpú cipőt fogok venni.
15/L
12/29 anonim válasza:
tanszerek kb 14000 ruhák: cipő volt csak de majd kell egy nadrág még meg egy ing. a cipő 8000 volt. Apukám 20000 támogatást kapott a munkahelyén és lehet hogy anyukám is kap majd.
14/29 anonim válasza:
Hát a ruhák. kb. 40-50 ezer Ft. Azért ennyi, mert ebben márkásabb ruhák vannak..pl. Converse cipő, Nike pulcsi..
Cuccok..hát, a Kes papírba vettük, ott 54 ezer Ft volt..
Na meg a táska..az 11 ezer..tolltartó..4 ezer..
Köbö. ennyi:// elég húzos..
15/29 anonim válasza:
Ja és mi az hogy 42ezer a tankönyvek hogy lehet olyan drága?
17/29 anonim válasza:
kimondottan suli kezdésre nem szoktunk ruhát venni, majd ősszel pár pulcsi, télre csizma, tavaszra meg van rengeteg felsőm :D
18/29 anonim válasza:
Vettem kb. 10000-t egy sportcipőt és 6000-t és egy pulcsit. Ja, meg egy pólót, az talán 2000 volt. Nagyon más nem kellett, a tavalyi ruháim jók még, ha meg valami hiányzik, majd megveszem ősszel.
15/L
19/29 anonim válasza:
Nem értem, miért kell felvágni, hogy 15ezres cipőt kapok, meg most kaptam egy 22e-s adidas cipőt.ehh
20/29 anonim válasza:
Van olyan, hogy a tankönyvek 42e-be kerülnek, nálunk is ennyi, csak szerencsére a 10.-eseknél, még van pár évem, de nagyon durva ez az évkezdés, tesómmal mindennel együtt kb 70e lesz, de ebbe tényleg minden benne van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!