Elengednéd a 15 éves lányod?
Figyelt kérdés
Az unokatesójával el akarnak menni egy fesztiválra, de mivel ő még kiskorú, őt egyedül nem engednék be, ezért az unokatesójával megy ő már 23 éves, és még pár haverja is ott lesz, szóval többen lesznek és tudnànak rá vigyázni.2021. júl. 10. 17:36
21/25 anonim válasza:
engedd el nem lesz baj. a kamu gyaorisra meg ne hallgass fngjuk nincs a fesztivlokról csak hallottak ezt azt.
22/25 anonim válasza:
21es ja a nemi betegség vagy terhesség valóban nem baj :-D Voltam már pár fesztiválon, én se vagyok az az alapból könnyűvérű fajta, de egyszer előfordult egy ilyenen hogy elragadott a hév.
Úgyhogy arra ne vegyél mérget kérdező, hogy a te gyereked alapból nem olyan...
23/25 anonim válasza:
ha nem engeded el, úgyis megharagudna rád.
de azzal számolj hogy a pár haver, tuti meg akarja majd fektetni :DD
24/25 anonim válasza:
23as nem csak meg akarja meg is fogja...hiába állítja a kérdező hogy a kislány nem olyan. Egy fesztiválon hajlamosak erre az emberek.
25/25 anonim válasza:
de nem ösztönlények vagyunk. hiába gondoljék ezt sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!