Mit csináljak nyáron?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és egész nap csak itthon döglődök és sorozatokat nézek. Már meghalok az unalomtól mert nem tudom mit csináljak. Tesóm és barátaim nincsenek.2021. júl. 5. 15:23
1/8 anonim válasza:
Valami munka??? Nézz szét egy diákszövetkezet honlapján, hátha akad valami jó meló - még pénzt is keresel...
2/8 anonim válasza:
esetleg nyelvtanulás...? Iratkozz be egy nyári nyelvtanfolyamra.
3/8 anonim válasza:
A diákmunka és a nyelvtanulás is jó ötlet. Vagy tanulj bármit, ami érdekel. Elkezdhetsz kézműveskedni. Gyöngyfűzés, hímzés, kötés, üvegfestés, stb.
Járj el kirándulni, sportolni, múzeumba, strandra. Ne zavarjon, hogy egyedül vagy. Ha kimozdulsz egy kicsit, út közben megismersz új embereket. Élvezd ki, hogy oda mész és akkor, ahová és amikor akarsz. Senkihez sem kell alkalmazkodni. Ez a szabadság egyszeri és megismételhetetlen.
4/8 anonim válasza:
Keress barátokat aztán mindjárt lesz program is.
6/8 anonim válasza:
Mint írták előttem, a nyelvtanulás és kézműveskedés elég jó unaloműző lehet. Mostanában pedig itthon is elterjedt az ásványok iránti érdeklődés, elkezdhetnél ezeknek utánaolvasni. Kijelölt területeken pedig még találni is lehet egyes fajtákat, de pl. kvarcot akár egy Dunaparton is lelhetsz.
7/8 anonim válasza:
Gyerekeket szereted? Hirdess bébiszitterkedést. Nyáron nagy igény van rá.
8/8 anonim válasza:
Eljárnék sportolni. Ott csak összebarátkoznék valakivel, akivel már lehet programokat szervezni, jókat dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!