Mit csináljak a nyáron ha már az összes célomat elértem?
Az a gond, hogy tavaly nyáron már megszereztem a jogosítványt, most már van nyelvvizsgám is és pillanatnyilag nincs olyan dolog amit el szeretnék érni. Persze tanulni fogok, hiszen jövőre érettségizem, de azonkívül tippem sincs hogyan üthetném el hasznosan az időt :\
Dolgozni nem igazán akarok, tavaly egy hónapot dolgoztam és ez teljesen elvette a nyaram. Nyílván jó volt a pénz, mert így kevésbé voltam rászorulva a szüleimre, de ezt idén lehet hanyagolom.
Ami talá új cél, hogy mégtöbbet járjak edzeni. De ezenkívül semmi :\
Ötletek? Ti mit valósítotok meg nyáron?
csak úgy élvezni az életet...? miért kell mindent pöpecre eltervezni, nem fér bele némi spontenaitás?
komolyabban: ha érdekel valami akkor foglalkozz azzal, legyen az tanulás, egy új nyelv, sport, önkénteskedés, olvass ki 150 könyvet, a lényeg, hogy te jól érezd magad abban amit csinálsz. ezt mi innen nem mondhatjuk meg, neked mi a jó!
#1: Igazad van, csak itt van két és fél hónap "szabadság", és nem akarom a gép előtt ülve elpocsékolni :\ :) De akkor tanulok, sportolok és aztán majd eldől még hogy mit tudok csinálni :)
#2: Mindennél jobb lenne kimenni külföldre, de 17 évesen, egyedül biztosan nem engednek ki :)
Köszönöm! :)
Van második nyelvem, megpróbálom feltornázni magam közéfokra. Hátha :)
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!