Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jó ötlet megengedni egy 14...

Jó ötlet megengedni egy 14 évesnek, hogy ne vegyen részt a családi kiránduláson?

Figyelt kérdés
Hosszúhétvégére készülünk, de a gyermekem nem akar jönni velünk. Kamaszodik, és úgy gondolja, hogy egyedül is eltölthet otthon egy hétvégét. Na én ezt nem így gondolom. Ha itthon is hagyom akkor is áthívok hozzá egy rokont. Azért nem akar jönni mert számára unalmas a városnézés meg stb... Egyébként jó a kapcsolatunk.

2021. jún. 21. 10:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne kapd fel a vizet a trollkodó kommentelőkön :)
2021. jún. 23. 12:09
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Eroltethetitek itt a kolis kommenteket, keremszepen ott is vannak ejszakai nevelok:) mert ok meg GYEREKEK. A baj meg nem valogat...

Maradhat otthon, de ejszakara ne.

Bar teszem hozza, amikor fenyes nappal voltam otthon egyedul, akkor akart bemaszni hozzank valaki. 13 korul lehettem.

2021. jún. 23. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!