Milyen programokat ajánlanátok Budapesten leginkább?
Egyik barátnőmmel tervezünk elmenni egy egynapos útra Pestre, viszont nem vagyunk valami jártasak. Szeretném megismertetni vele a várost, mivel még nemigen járt ott.
Pár program ötletem ugyan van, de jó lenne más véleményét is meghallgatni.
Ezidáig ennyit szedtem össze ötlet gyanánt:
- Dunapanda és egy étterem a közelében
- Árkád/Westend
- Szabadulószoba
- VR
- Harry Potteres kávézó
- (Cyber Jump)
- Budapest Eye
Terveztem a Láthatatlan kiállítást is, de úgy tűnik végleg bezártak. :(
Ti milyen programokat szerveznétek annak a személynek aki (nagyjából) először jár Pesten?
► 19/L
Attól függ, hogy mennyire szeretné megnézni, de pl.:
Lehet úgy, hogy megnézitek a Hősök terét, majd onnan sétáltok az Andrássy úton vagy földalattival elmentek a Vörösmarty térig. Ha a séta mellett döntötök, számos lehetőségetek lesz venni valamit inni (mi az Oktogonon szoktunk beugrani a McDonald’s-ba fagyiért vagy shakeért). Majd a Vörösmarty térnél megkeresitek a kettes villamost, ami a Duna mentén halad, úgyhogy gyönyörű a kilátás vagy itt is sétálhattok a parton. Így eljuthattok akár a Margitszigetre is, de útközben is rengeteg látnivaló akad. De felkereshetitek a Budai várat is… Megannyi lehetőség van, tényleg csak a kedvetektől és erőtöktől függ, mennyit néztek meg.
Szóval én valami ilyesmire gondoltam, mert nekem a sima beszélgetős séták jönnek be (ráadásul ez olcsó is), de ha ti inkább a pörgősebb programokat preferáljátok, azok is jók, amire te gondoltál:) A gondot max. az jelentheti, hogy a különböző tömegközlekedési eszközökre bérlet híján sok jegy kellhet.
Sok variáció van, jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!