Alul leírom a szitut, tudom h most nemtudtok erre így mit mondani deMicsinjak, ami esertlegpicitsegítene a helyzeten?
Figyelt kérdés
szóval felmentem 1ik haverommal egy másik ghaveromhoz és ott begyújtottunk egy vizipipát.Először tettünk bele almás dohányt, de az nem ízlett ezért tömtünk egy újat.Abba RedBullos dohányt tettünk, és azt én meg a haverom(nemaz akihez mentünk) azzal elpippantottuk, mert haveromnak(akihez mentünk) annak nemízlett.Aztán lementünk trambulinozni, és ott voltunk 1 órát, és a végén már kb alig volt erőnk felállni, aztán ballagtunk, és utna haverommal(nemakihezmentünk) elindultam hazafelé, és közben kifilóztuk, hogy a trambulinután kezdődött ez a belassulás, és ő azt látta, hogy a bullos dohny külön volt a többitől rakva...végül rájöttünk hgy mi befüveztünk.
tudnátok vmit tanácsolni?életem 1. fűje
2010. aug. 25. 19:13
12/16 anonim válasza:
Zabálj valami csokit, aztán chips-et, aztán megint csokit, és megint chips-et, és így tovább, aztán igyál sok kólát (közben), és lassan észhez fogsz térni. :-))))
13/16 anonim válasza:
de ha gyorsan akarsz normál állapotba jutni akkor kristálycukor.:D
14/16 anonim válasza:
A városi fiatalok kalandja :D
16/16 A kérdező kommentje:
nem éreztem semmitxD
2010. szept. 19. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!