Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyerekednek maximum/minimum...

A gyerekednek maximum/minimum hány éves párja lehet?

Figyelt kérdés

Lányoknál érdekel a lány kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.

Fiúknál érdekel a fiú kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet a párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.

Csak szülők válasza érdekel!

Példa: 12 éves lány, 11-15ig.

11 éves fiú, 10-12ig.

Kisebb gyerekek szülei is írhatnak, az is érdekes, hogy mihez kezdesz, ha a hét éves lányod szerelmes lesz egy három éves fiúba, tiltod e.. Esetleg ha fordítva van, hogy a 7 éves fiad szerelmes lesz egy 3 évesbe.

Leginkább persze kiskamaszok, kamaszok szüleitől érdekelne a dolog.

Az én lányom 7 éves, 5-9ig engedem, hogy "szerelmesek" legyenek, minden más esetben igyekszem elkülöníteni a másiktól.

2021. máj. 19. 19:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Igen ÉSSZERŰ szabályok, a kérdezőé nem az és ha túl van tolva a gyerek bizony hazudozni fog. Tanítani kell őket, értékrendet adni, nem pedig kicsapni a szülő-kártyát, mert 0-24 nem tudsz úgysem a fenekükben lenni és ha akarják, hát bizony átvernek a palánkon, kivéve, ha tudja, bízhat a szülőjében.
2021. máj. 20. 07:18
 22/24 anonim ***** válasza:
39%
Idiota vagy
2021. máj. 20. 09:05
 23/24 anonim ***** válasza:

Én nem szabok ilyen határokat. 15 éves a fiam, 16 lesz nyáron. Még nem volt komoly barátnője, csak suliban "járt" osztálytársakkal. Mármint velem ennyit osztott meg.

Viszont egyszer beszéltünk erről, ő azt mondta, hogy az idősebb lányok is tetszenek neki. (Nyilván mert érettebbek)

Nincsenek félelmeim ilyen téren. Nem hiszem, hogy idősebb lánnyal összejönne. 1-2 év meg mitsem számít.

Mondjuk az őszintét megvalva én örülök, hogy ez a téma miatt még nem kell fájni a fejemnek :D

2021. máj. 23. 17:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a tiltás segít abban, hogy biztonságban legyen ilyen téren és ne használják ki, hanem az őszinte beszélgetések. El kell magyarázni, hogy miért nem jó ötlet idősebb párt keresni tinédzserkorban, és hogy különböző életszakaszokban mást jelenthet a "járás". Ha te is normálisan kommunikálsz vele, még lehet, hogy el is mond pár dolgot, vagy ha véletlenül megkörnyékezi egy idősebb fazon, akkor hamarabb fog segítséget kérni.
2021. máj. 29. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!