A gyerekednek maximum/minimum hány éves párja lehet?
Lányoknál érdekel a lány kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.
Fiúknál érdekel a fiú kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet a párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.
Csak szülők válasza érdekel!
Példa: 12 éves lány, 11-15ig.
11 éves fiú, 10-12ig.
Kisebb gyerekek szülei is írhatnak, az is érdekes, hogy mihez kezdesz, ha a hét éves lányod szerelmes lesz egy három éves fiúba, tiltod e.. Esetleg ha fordítva van, hogy a 7 éves fiad szerelmes lesz egy 3 évesbe.
Leginkább persze kiskamaszok, kamaszok szüleitől érdekelne a dolog.
Az én lányom 7 éves, 5-9ig engedem, hogy "szerelmesek" legyenek, minden más esetben igyekszem elkülöníteni a másiktól.
Én nem szabok ilyen határokat. 15 éves a fiam, 16 lesz nyáron. Még nem volt komoly barátnője, csak suliban "járt" osztálytársakkal. Mármint velem ennyit osztott meg.
Viszont egyszer beszéltünk erről, ő azt mondta, hogy az idősebb lányok is tetszenek neki. (Nyilván mert érettebbek)
Nincsenek félelmeim ilyen téren. Nem hiszem, hogy idősebb lánnyal összejönne. 1-2 év meg mitsem számít.
Mondjuk az őszintét megvalva én örülök, hogy ez a téma miatt még nem kell fájni a fejemnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!