Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A gyerekednek maximum/minimum...

A gyerekednek maximum/minimum hány éves párja lehet?

Figyelt kérdés

Lányoknál érdekel a lány kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.

Fiúknál érdekel a fiú kora, és hogy hány évestől hány évesig lehet a párja, akit még nem tiltasz el tőle vagy nem ellenzed a dolgot.

Csak szülők válasza érdekel!

Példa: 12 éves lány, 11-15ig.

11 éves fiú, 10-12ig.

Kisebb gyerekek szülei is írhatnak, az is érdekes, hogy mihez kezdesz, ha a hét éves lányod szerelmes lesz egy három éves fiúba, tiltod e.. Esetleg ha fordítva van, hogy a 7 éves fiad szerelmes lesz egy 3 évesbe.

Leginkább persze kiskamaszok, kamaszok szüleitől érdekelne a dolog.

Az én lányom 7 éves, 5-9ig engedem, hogy "szerelmesek" legyenek, minden más esetben igyekszem elkülöníteni a másiktól.

2021. máj. 19. 19:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Úgy vélem mindenki teljesen feleslegesen írja le hogy náluk hogy van/lesz, te akkor is csak a saját véleményedet írod, ne merjen neked senki ellent mondani..
2021. máj. 19. 19:33
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Készülj fel, a gyereked úgy fog hazudni neked, mint a vízfolyás.

Keménykedve - és te azt teszed, az ezzel-azzal tíltással, korlátozással - nem dogod megnevelni, csak annyit lát majd, hogy nem bízhat benned, mert büntit kap.

Majd jussak, jussunk eszedbe...

2021. máj. 19. 19:41
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Egy 7 évesnek szerinted milyen szerelmi élete van? Ennyi idősen semmi komoly nem történik a gyerekek között. Már óvodában elkezdődik az hogy minden héten másba szerelmes.

Te nem vagy normális ha ennyire bekorlátozol egy kislányt. Ezzel azt fogod elérni hogy pont az ellenkezőjét fogja csinálni és 15 évesen haza állít egy 25 évessel. Többre mennél azzal ha nem tiltanál meg semmit, hanem őszinte, bizalmi kapcsolatot alakítanál ki a lányoddal.

2021. máj. 19. 19:43
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Na most, szerintem sokkal célravezetőbb, ha nem tiltod neki a dolgokat, hanem igyekszel olyan értékrenddel nevelni, hogy ha elkezd randizni, akkor magától helyesen válasszon/döntsön.

Hogy kérdésedre is válaszoljak, szerintem mi ideális, a saját életkorától max 2 év eltérés amíg tini. De mint mondtam tiltani nem érdemes, mert csak hazudozni fog, meg lázadni.

2021. máj. 19. 19:47
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

8

Gyerekszerelem

Egy pusziba nem halok bele..

2021. máj. 19. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
16-os: a moderátoroknak írj, hoyg a kérdezö beteg, a kérdés provokatív, ök törölni fogják a kérdést!
2021. máj. 19. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:
59%
17 évesen szerettem bele egy 28 éves férfiba, ő is viszonozta. Hála az égnek, anyukám nem reagált rosszan a dologra, így most, 26 évvel később, a férjemmel karöltve tudom mondani, hogy a lányainknak sosem szabnánk meg, kivel legyenek, főleg nem egy olyan hülyeség alapján, mint a kor...
2021. máj. 19. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
82%

Van egy szomoru hirem, ez nem a te dontesed.

Abba lesz szerelmes akibe lesz.... nem anyuci fogja megmondani.

De ha anya jol neveli, akkor normalis ertekrendje lesz.

13 eves voltam mikor egy 25 eves srac megkornyekezett. Baromira nem tudott ravenni semmire se, gyerek voltam, tudtam magamrol hogy gyerek vagyok.

Az, hogy a gyereked mennyire naiv a te nevelesed fuggvenye.

2021. máj. 20. 00:24
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

itt a legkisebb korlátozástól is hazudni kényszerülnek szegény gyerekek...

azért az abszolút kontroll mánia és a mindent megengedő lazaság között nagyon széles és színes a lehetőségek tárháza. Nem csak a két véglet létezik. Nem hiszem, hogy egy normális 12 éves rögtön hazudozni kezd ha előkerülnek az ésszerű szabályok.

2021. máj. 20. 00:51
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem volt nálunk soha iylen szabály, nem is lesz. Az egyetlen, amit elérsz vele, az pont az ellenkezője annyival, hogy majd szépen eltitkolja.
2021. máj. 20. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!