Miért nem engedi az anyám?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok januárban 14. 8éve zongorázom és egy darabig titokban kéziztem de elmondtam neki. El is fogadta aztán 1 hónap után mondta h nem mehetek mert a "zongorás-ujjaimnak" nem tesz jót. Ha eltörik vagy valami... Nem értem miért ilyen szigorú? Soha nem volt eltörve semmim, akkor tesizni se tesizzek mert föllöknek? Vagy ne egyek mert levágom az ujjjamat, vagy micsoda??2010. aug. 23. 21:17
1/6 anonim válasza:
Én csellózom: nem korcsolyázhattam, nem síelhettem, nem lovagolhattam. Törés után estleg nem forrnak össze rendesen a csontok, nem leszel a régi. A hétköznapi dolgokban talán észre sem veszed, de a zenélés lehet, hogy nem menne olyan jól, mint eddig. Én zenész lettem, úgyhogy szót fogadtam, de ha amatőr lennék, biztosan űzném a tiltott sportokat. :)
2/6 anonim válasza:
én fuvolázok,emellett judozok és kézizek,úgyhogy nem értem mire ez a nagy szigor.ha csak amatőr szinten zenélsz szerintem inkább sportolj,vagyis döntsd el melyiket szereted jobban,ha pedig zenei pályára készülsz,hagyj fel a sporttal,de szerintem amúgy fölösleges.16/L
4/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz ebből élni akkor szerintem sportolj.ha pedig ezt akarod hivatásnak akkor kíméld a kezedet,mert tényleg sokat bukhatsz rajta ha nem megy olyan jól a zenélés.
5/6 anonim válasza:
Jesszus xĐ. Zenésnek készülsz? ha nem akkor anyudnak elég nagy eképzelései vannak de cáfold meg és pont. Te életed.
6/6 A kérdező kommentje:
Én nem zenész akarok lenni hanem sebész. Amihez kell a kéz ügyesség de ennyire nem, csak nem remeg majd a kezem mert esetleg eltörik. Meg ha igen, ott az ideg-műtét... Na, de most nem erről volt szó. A zene tetszik de azért már elég régóta foglalkozok vele...
2010. aug. 24. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!