Anyám régimódi és nem engedi, hogy a barátaimmal lógjak meg bulizzak este 9 után. Mit tehetek?
Nekem meg kell vele beszélnem.. Hova? kivel? mikor? mettől meddig? ki hoz haza? stb..
15/f
Én pont 15 éves koromban harcoltam ki az este 10-et... Aztán itt meg is rekedtünk egy ideig, de szerintem ne ezt az egy óra halasztást kérd a szüleidtől, hanem mond azt, hogy legyen egy nagyon max. limit, mondjuk 12 óra. Eddigre bármilyen körülmények között hazaérsz, ha törik, ha szakad, szóval érted. Ezen belül had maradhass addig, ameddig jól érzed magad, és cserébe minden félórában/órában felhívod őket vagy SMS-t küldesz, arról, hogy hol vagy, kikkel, milyen...
Ez telefonpóráz. Pontosan tudhatnak mindent, cserébe te bulizhatsz kicsit tágabb határok között :)
Nálam nagyon bevált, most már akkor megyek el, oda, ahova akarok, csak 3 óránként be kell csekkolnom, hogy nem loptak el az oroszok, meg a Kárpátia rajongók XD 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!