Engednétek a 11 éves lányotoknak a szőrtelenítést a lábán?
ma 22:12
köszi a válaszodat
Jaj sajnálom... Bocsi...
Mindannyiótoknak akkor...
Én meg mondok mást, kövezzetek meg:
ne szedjétek le, éspedig azért, mert még kislány hozzá. Máskor a nemi érés jegye volt a szőrösödés, ha valakinek nem volt, akkor csúfolták, hogy még kislány, ugyanúgy, mint a menszesszel. Most meg mi a nemi érés jele? Ha szexuális életet élnek. No, nem azt mondom ezzel, hogy a lányod is él, mert nyilván nem, biztos nem úgy nevelted, de ha még nem is pasizik, akkor minek leszedni? Elvileg a pasik miatt kell leszednünk nekünk is, felnőtt nőknek, hogy tetsszünk nekik, akkor neki még minek? Pont így fog szegény kislánynak látszani, mert a pofija biztos, hogy kislány még. Nem tartom jó ötletnek, nekem sem engedték annak idején. Egyedül a szemöldököt tartom jó ötletnek, mert az egyből látszik és meghatározza az arcot, de nekem azt is csak 18 évesen engedték szedetni, amikor már nem tudtak igazán beleszólni, pedig sűrű fekete szemöldököm volt. Azóta a tekintetem is más. Nos, a véleményem ennyi.
24/L
A gyantázás azért lenne jobb,mert nem szúrósan és nem egyszerre nő vissza,ráadásul sokkal tovább marad sima.Otthon gyorsan meg tudod csinálni neki.
Nekem kemo miatt kihullott a hajam,és minden egyéb szőrzetem,kb 4 hónapja nőtt vissza.Gondoltam,kaptam egy új esélyt-rondán szőrös a lában-,csak gyantázni/epilálni fogom ezentúl.Hát sajnos meg kell mondjam,az elején említett előnyökön kívül semmi féle gyengülést nem tapasztaltam.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!