Mi a menete ennek?
Figyelt kérdés
A lányom 17 éves,most az apjához akar költözni,illetve nem csak most.
Kezdek bele unni abba hogy kritikán alulian viselkedik velem.
Próbálja meg,ott lehet jobb lesz.
Ennek mi a hivatalos menete?
A gyerek nálam van elhelyezve.
2021. máj. 11. 20:04
1/7 anonim válasza:
beszeljetek meg az apjaval, csinaljatok probahonapot. ha valoban kritikan aluli a kiscsaj/ az apja sem egy mintaapa, futva fog visszajonni es talan kicsit megembereli magat.
ha meg jol jon ki a sztori, lehet mindkettotoknek jobb lesz igy
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. máj. 11. 20:12
3/7 anonim válasza:
Erre csak annyit írnék,hogy tesomnal is azt hittek jobb lesz apamnal. Egybol megbukott,majd 20 evesen szült,1 honap kapcsolat utan. O is kezelhetetlen volt es nem változott,csak annyit,hogy anyat teljesen eltolja magatol,es alig keresi
4/7 anonim válasza:
#3 egy ilyen embert én se keresném
5/7 anonim válasza:
#3as vagyok. Miert is nem keresned a sajat anyukádat kedves 4es,aki felnevelt egyedül szinte?
6/7 anonim válasza:
Jaj félreértettem, azt hittem az anya nem kíváncsi a lányra
7/7 anonim válasza:
De,anya próbálkozik,de ha valami nem tetszik neki,akkor jon a zsarolás,meg az unokatol valo eltiltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!