Miért kell a suliba fekete tornadresszt felvenni, amikor még a segged meg a bugyid is kilátszik belőle?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 17:34
31/43 anonim válasza:
tangát használj és nem lesz ilyen gond
32/43 A kérdező kommentje:
12:09
Tangát?! Akkor meg a seggem látszódik ki -.-"
2010. aug. 31. 12:28
33/43 anonim válasza:
Annyira nem látszik ki, hogy ennyi bajod legyen vele, vegyél fel egy rövidnacit, azt kész..mit problémázol ennyit, vagy ha nem engedik, akkor meg szard le, és tényleg viselj tangát!!
34/43 anonim válasza:
Melyik suliban kell?
nálunk sima sportgatya meg póló is megteszi
hány éves vagy ?
35/43 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: a kossuth lajos gimiben.
13/L
2010. aug. 31. 15:22
36/43 anonim válasza:
most megy 5-be.akkor 10-11 éves.:DD
vegyél rövidgatyát,azt ha pofázik a tanár akkor mondd meg,hogy nem szeretnéd mutogatni a seggedet.
13/L
37/43 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nem annyi vagyok... Sokáig tartottak az oviban, ezért leszek most ötödikes...
2010. aug. 31. 20:05
38/43 anonim válasza:
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
13 évesen mész 5ikbe xDD gigamegalol
Hogy a francba? 8 éves korodban még oviba jártál? :d
39/43 anonim válasza:
mellesleg én 11 évesen 6ikos vagyok :d
40/43 A kérdező kommentje:
Aha...:s Van ilyen... :3
2010. aug. 31. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!