Miért kell a suliba fekete tornadresszt felvenni, amikor még a segged meg a bugyid is kilátszik belőle?
Nálunk sose volt kötelező a tornadressz. Csak nadrág [olyan a tornatanárunk most, hogy a színe, hossza mindegy, alsóban rövid és piros kellett, hogy legyen] +fehér blúz.
Még rsg-n sem követelik nálunk a dresszt....
13/L [7.-es leszek]
Ez a kötelező tornadressz egy nagy hülyeség. Főleg hogy ha ab ugyi kilátszik. Nem hiszem hogy egy 5.es lánynak ezért kelljen tangát hordania hogy ne látszódjon ki. Főleg hogy azért a körvonalak szintén kilátszanak. Másik hátránya hogy ez még az mebr bőréhez is tapad míg a póló az nem tapad az ember testére így van egy kis szellőzés is. Nem beszélve a nadrágról. Plána télen mert mint tudjuk azért egy torna termet nem éppen a legkönnyebb felfűteni főleg hogy óra után azért nem árt ha kinyitják az ablakot.
Érdemes lenne ha szüleidnek szólnál és ők beszélnénekl a többi szülővel és lv elején vagy az első szülőin felhozni ezt a témát.
Én legutobb unokahugomat beszéltem le a tornadresszről hiába tetszik neki.
21F
A mi sulnikba soha nem kellett tornadresszt hordani. Jóságos ég! Még csak az kéne!! O_o Nekünk azt mondták hogy elég egy fehér póló meg egy rövid vagy térdnadrág. De nálunk szinte már alig tartják be néhányan. Simán mennek tesizni hosszú nadrágba meg színes pólóba mégse szól rájuk a tanár. Na jó a flitteres csillivilli cuccokat azért már nem tűri. :)Szerintem is mond el anyukádnak és a legközelebbi szülőin/fogadóórán megimlíthetné a tanárnak/tanárnőnek.
L/14
Köszi a válaszokat.
Én is hülyességnek tartom a kötelező tornadresszt... Nem is kényelmes, és akkor hogy tesizzünk? Télen, meg nem csoda, hogy megfázunk...
nálunk nincs semmi kötelező pedig a kerület legjobb sulijába járok.:D fehér zokni szindróma néha rájön a tanárra,de utána meg több hétig lesz*rja.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!