Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell a suliba fekete...

Miért kell a suliba fekete tornadresszt felvenni, amikor még a segged meg a bugyid is kilátszik belőle?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 17:34
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Hát abba az iskolába, ahova megyek ott bűzlik az egész tornaterem a zokniszagtól...
2010. aug. 25. 10:54
 22/43 anonim ***** válasza:
85%

nálunk van tesis osztály akiknek piros dressz kell

a többinek meg kék

2010. aug. 25. 14:44
 23/43 anonim ***** válasza:
A mi tornatermünkbe is olyan izzadtság szag van. De már reggel! Mikor még egy osztály se volt bennt. Valószínűleg soha nem szellőztetek ki. És olyan hideg mint egy jégverem. :S Brrr...Egyszerűen mondjátok meg a tanárnak h nem szeretitek a dresszt ezért, és ezért és jobban örülnétek annak ha pólóba meg rövidnadrágba tesizhetnétek.
2010. aug. 26. 09:04
 24/43 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. aug. 26. 09:14
 25/43 anonim ***** válasza:
85%

S mi lesz ha meglesz valakinek? Nekünk is kötelező volt... Aztán ha megvolt fehér poló és rövid gatyát felvehettünk.A fiuk meg ezért tudták hogy kinek mikor van meg..Na az ciki volt.. Egyébként én mindig levettem (alsóban) a bugyit alóla. Zavart...hogy kilátszik.Középsuliban már lehetett

fehér poló és rövid gatya..

2010. aug. 30. 15:41
 26/43 anonim ***** válasza:
39%
hahahaha xd :P:P:P:P:P:P:P: Hallod ezen a kerdesen jot nevettem koszi...De viccet felre teve igazad van.. nekem amolyan nagyobb fenekem volt vilageletembe olyan beyonce jlo-s es hiaba voltam 1 osztalyos...qurvara kikeszitett a dolog.. ezert ugy dontottem masodikba h veget vetek a dolognak ez macko alsot huztam...csak rajtam volt eloszor ilyen ...aztan a tobbi csaj is kovette a peldamat....Mert volna valamit szolni a tanar....-.-``....biztos h az elkovetkezendo osszes tesimen nem latott volna...
2010. aug. 31. 04:53
 27/43 anonim ***** válasza:
39%

Mondd meg a tanarodnak te szemtol szembe hivd felre...hogy nagyon gatlasos vagy emiatt es kenyelmetlenul erzed magad..ez a leghelyesebb amit tudsz tenni...Ha meg nem erti meg ne jarj orakra..majd eszre veszi magat..es amikor a szuleidnek pampog akkor...anyad szolaljon fel hogy mi a gond...es ha a tanar ezek utan se erti meg kopd szembe...:)

uccso voltam

2010. aug. 31. 04:58
 28/43 anonim ***** válasza:
71%
Az egyik Válaszoló írta, hogy Nekik is kötelező volt, de ha egy lány menstruált, akkor vehetett fehér polót és rövid gatyát, de ebből a fiúk tudták, hogy menstruál. Az lenne a kérdésem: Miért baj, ha egy fiú megtudja, hogy egy lány menstruál? Ez a világ legtermészetesebb dolga. A fúknak is van anyukájuk, lánytestvérük, vagy más, lány rokonuk. Ők is menstruálnak.
2010. aug. 31. 05:15
 29/43 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor 13 évesen cikinek tartottuk/ák ha meg volt valakinek.Nagyon gáz volt... Hogy most neki megvan de neki miért nincs meg ilyenek.(Nekem nem is volt meg általánosban.) Olyan bunkó fiúk voltak az osztályomban hogy mindenkit cikiztek valamiért.(13 fő ebből 6 lány)
2010. aug. 31. 11:39
 30/43 anonim ***** válasza:
Nekünk csak elsőbe volt kötelező..másodiktól negyedikig fekete vagy kék rövid naci+fehér póló ötödiktól nyolcadikig rövid vagy térdnaci..meg valamien poló..xD De szartak rá ha vmi más volt
2010. aug. 31. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!