Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudnátok ötleteket adni?

Tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés
Most lesz a fiam 11 éves. Teljesen gondban vagyok a szülinapi ajándékkal kapcsolatban.Görkorcsolyát szeretne.Van neki gördeszkája már, amit összvissz talán 5x használt. Ott porosodik a szekrény mögött,plusz olyan helyen lakunk ahol föld út van, egy keskeny járda van ahol tudna gyakorolni, de ott meg elég nagy a forgalom,percenként jönnek mennek.Legközelebb anyosék van jó aszfalt.Tudom hogy a görkori is csak ugyanarra a sorsra jutna mint a gördeszka.Probáltam neki is ezeket elmagyarazni. Sajnálom hogy ezt írom de sajnálok így kiadni 10 ezret valamire ha nem lesz használva. Van neki játszós tabja, van x box is, de nem köti le nagyon,inkabb az udvaron vagyunk többet ebben a jo időben. Gondoltam okosórára,de nem akarja. Tudnátok valami jó ajándék ötletet mondani légyszíves?Vagy kapja meg a korit?

2021. máj. 6. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Megvenném neki
2021. máj. 6. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen kértem legutoljára valamit, helyette nagyon hasznos dolgot kaptam, amin aztán éveken át ment az őrjöngés, hogy mért nem használom. azóta meg nem értik, hogy mért nem vagyok képes megmondani, minek örülnék ajándékba. vedd meg neki, nem hiszem hogy egy dara sportpálya vagy csak sima tér nincs a településeteken... amíg nem mered elengedni, mentek együtt, te viszel egy könyvet, ő elvan, és majd ha elfáradt hazamentek. vagy veszel egyet magadnak is (szigorúan nem a szülinapjára!), és mentek együtt.
2021. máj. 6. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tegye be a hátizsákba a görkorcsolyát, és biciklizzen el anyósodékhoz, ahol már tud görkorizni.
2021. máj. 6. 22:32
 14/14 anonim válasza:
100%
Én kiskoromban szinte soha nem azt kaptam amire vágytam, hanem amit a szuleim hasznosnak tartottak. Mindig megjátszottam, hogy orulok neki, hogy ne legyenek csalodottak. Megvetted neki a görkorit vegul?
2021. máj. 19. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!