Tudnatok ötleteket adni, akiknek szinten terhessegi diabeteszetek van miket föztök, mert mar kezdek kifogyni az ötletekböl?
szia
sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni,csak kérdezni szeretnék tőled!Mégpedig, hogy hogyan derült ki ez a diabétesz.Csak, mert most voltam uh.on és több volt a magzat víz és azt mondta a doki, h a cukrot kell majd figyelnie.viszont még a cukorterhelés az odébb van, mert csak 15hetes vagyok.Szóval, voltál a cukorterhelés előtt vizsgálaton még ami a cukrot nézte??
köszönöm, és remélem lesz olyan aki tud válaszolni a kérdésedre:)
11:11:
Úgy tudom, a 23. héten csinálják a terheléses vércukor vizsgálatot. Én megcsináltattam előbb is, hogy megnyugodjak, igaz, csak tejjel és szendviccsel, ezért majd szeretném valamikor a rendes terheléseset is megcsinálni. Ha aggódsz, érdemes megcsináltatni. Szólj a védőnőnek, hogy írjon beutalót, vagy bármelyik fizetős laborban is elvégzik.
Persze, a vérvételt semmiképpen nem helyettesíti, mert egyik mérő sem pontos, de megmérheted valamelyik gyógyszertárban is éhgyomorra és utána evés után 1 órával.
11.11vagyok!
köszönöm a választ kedves 2., akkor beszélek a védőnővel az a legegyszerűbb.
Szép napot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!