Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rányitottam a 15 éves fiamra...

Rányitottam a 15 éves fiamra önkielégítés közben, mit tegyek , hogy ezért ne szégyelje magát?

Figyelt kérdés

Szóval azt hittem , hogy edzésen van , de hamarabb hazajött, ő sem tudta , hogy hazaértem a munkából...

Fel akartam menni a szobájába ágyneműt cserélni , majd ahogy benyitottam , szembesültem a látvánnyal ... én annyit mondtam, hogy elnézést , nem tudtam , hogy itthon van, és folytassa nyugodtan...(szerintem ez tök normális dolog , főleg az ő korában)

Erre szegény gyerek úgy megilyedt , hogy nem folytatta , lejött , hozzám hogy bocsánatot kérjen. Annyira szégyelte magát , azt is mondta , hogy többet nem fordul elő...én mondtam neki , hogy ez egy tök normális dolog, meg hogy csinálja nyugodtan, máskor kopogni fogok...de még azóta is kétségbe van esve szegény gyerek, nem hiszi el , hogy nem haragszom rá emiatt...

Mit tehetnék ,hogy ne szégyelje magát , és hogy megértse, semmi baj ezzel?

2021. ápr. 30. 21:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne tartanának edzéseket? Még meccseket is tartanak (női futsal mérkőzések).

Ha nem hiszed, rákereshetsz tolnai, debreceni, szekszárdi, nyiregyi női futsal mérkőzésekre, a legtöbb élőben ment a youtube-on. Ha meccset tartanak, akkor edzést is.

2021. máj. 1. 20:21
 22/29 anonim ***** válasza:
12%
utánpótlás meccsek nincsenek
2021. máj. 1. 20:26
 23/29 A kérdező kommentje:

Ti is megragadtátok a lényeget látom , most nem fogog magyarázkodni itt , mert értelme nincsen...annyit kérek ,hogy ne itt vitassátok meg , hogy tartanak e edzéseket vagy sem

Köszi

2021. máj. 1. 20:31
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
De vannak utánpótlás meccsek. Miért ne lennének? Unokatesóm is jár edzésre meg meccsre is.
2021. máj. 1. 20:34
 25/29 anonim ***** válasza:
77%
Megtettém amit tudtál.
2021. máj. 5. 09:45
 26/29 anonim ***** válasza:
30%
Versenyzőknek a digitális oktatás alatt végig volt edzés.
2021. máj. 8. 13:02
 27/29 anonim ***** válasza:
15%

Nem az edzés a lényeg, full kamu a sztori.

Olvassátok el mégegyszer... mennyire reális szerintetek? :D pláne hogy utána egy tegyük fel 40 körüli érett felnőtt nő feljön gyakorira, hogy leírja mindezt...

2021. máj. 8. 13:07
 28/29 anonim ***** válasza:
87%
#27 Senkit nem érdekel, kamu sztori vagy sem. Ez egy kérdés és válaszolsz rá normálisan, vagy nem írsz ide semmit. De az, hogy kamu vagy nem az nem lényeges. Ha azt nézzük minden témakörben kamu kérdések mennek, mert mindenben lehet logikátlanságot találni és nem tudni a hitelességét a kérdésnek. Én is feltehetnék egy kérdést, hogy normális, hogy a kutyám farkával szoktam játszani, mert olyankor mindig örül neki és nem bírom megállni, ne nyúljak hozzá. Közben meg nincs is kutyám. De ez nem lényeges, hanem mindig az adott kérdésen van a hangsúly és lehető legjobban válaszolni rá.
2021. máj. 8. 13:19
 29/29 anonim válasza:
74%

Tök jó fej szülő vagy!👍🏻

Tetszett ahogy hozzáálltál!

2021. máj. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!