Rányitottam a 15 éves fiamra önkielégítés közben, mit tegyek , hogy ezért ne szégyelje magát?
Szóval azt hittem , hogy edzésen van , de hamarabb hazajött, ő sem tudta , hogy hazaértem a munkából...
Fel akartam menni a szobájába ágyneműt cserélni , majd ahogy benyitottam , szembesültem a látvánnyal ... én annyit mondtam, hogy elnézést , nem tudtam , hogy itthon van, és folytassa nyugodtan...(szerintem ez tök normális dolog , főleg az ő korában)
Erre szegény gyerek úgy megilyedt , hogy nem folytatta , lejött , hozzám hogy bocsánatot kérjen. Annyira szégyelte magát , azt is mondta , hogy többet nem fordul elő...én mondtam neki , hogy ez egy tök normális dolog, meg hogy csinálja nyugodtan, máskor kopogni fogok...de még azóta is kétségbe van esve szegény gyerek, nem hiszi el , hogy nem haragszom rá emiatt...
Mit tehetnék ,hogy ne szégyelje magát , és hogy megértse, semmi baj ezzel?
Miért ne tartanának edzéseket? Még meccseket is tartanak (női futsal mérkőzések).
Ha nem hiszed, rákereshetsz tolnai, debreceni, szekszárdi, nyiregyi női futsal mérkőzésekre, a legtöbb élőben ment a youtube-on. Ha meccset tartanak, akkor edzést is.
Ti is megragadtátok a lényeget látom , most nem fogog magyarázkodni itt , mert értelme nincsen...annyit kérek ,hogy ne itt vitassátok meg , hogy tartanak e edzéseket vagy sem
Köszi
Nem az edzés a lényeg, full kamu a sztori.
Olvassátok el mégegyszer... mennyire reális szerintetek? :D pláne hogy utána egy tegyük fel 40 körüli érett felnőtt nő feljön gyakorira, hogy leírja mindezt...
Tök jó fej szülő vagy!👍🏻
Tetszett ahogy hozzáálltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!