Rányitottam a 15 éves fiamra önkielégítés közben, mit tegyek , hogy ezért ne szégyelje magát?
Szóval azt hittem , hogy edzésen van , de hamarabb hazajött, ő sem tudta , hogy hazaértem a munkából...
Fel akartam menni a szobájába ágyneműt cserélni , majd ahogy benyitottam , szembesültem a látvánnyal ... én annyit mondtam, hogy elnézést , nem tudtam , hogy itthon van, és folytassa nyugodtan...(szerintem ez tök normális dolog , főleg az ő korában)
Erre szegény gyerek úgy megilyedt , hogy nem folytatta , lejött , hozzám hogy bocsánatot kérjen. Annyira szégyelte magát , azt is mondta , hogy többet nem fordul elő...én mondtam neki , hogy ez egy tök normális dolog, meg hogy csinálja nyugodtan, máskor kopogni fogok...de még azóta is kétségbe van esve szegény gyerek, nem hiszi el , hogy nem haragszom rá emiatt...
Mit tehetnék ,hogy ne szégyelje magát , és hogy megértse, semmi baj ezzel?
Talán ha az apja beszélne vele?
De ahogy az előző válaszolók is mondják, te már hagyd rá, mert ha sokat mondod hogy "semmi baj, ez normális" az nagyon idegesítő.
Brutál kellemetlen lehetett szegény gyereknek, megértem hogy kicsit rosszul érzi most magát, de hát ez van, megesik az ilyesmi :)
# 19 Romániában élünk , itt
tartanak😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!