Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rányitottam a 15 éves fiamra...

Rányitottam a 15 éves fiamra önkielégítés közben, mit tegyek , hogy ezért ne szégyelje magát?

Figyelt kérdés

Szóval azt hittem , hogy edzésen van , de hamarabb hazajött, ő sem tudta , hogy hazaértem a munkából...

Fel akartam menni a szobájába ágyneműt cserélni , majd ahogy benyitottam , szembesültem a látvánnyal ... én annyit mondtam, hogy elnézést , nem tudtam , hogy itthon van, és folytassa nyugodtan...(szerintem ez tök normális dolog , főleg az ő korában)

Erre szegény gyerek úgy megilyedt , hogy nem folytatta , lejött , hozzám hogy bocsánatot kérjen. Annyira szégyelte magát , azt is mondta , hogy többet nem fordul elő...én mondtam neki , hogy ez egy tök normális dolog, meg hogy csinálja nyugodtan, máskor kopogni fogok...de még azóta is kétségbe van esve szegény gyerek, nem hiszi el , hogy nem haragszom rá emiatt...

Mit tehetnék ,hogy ne szégyelje magát , és hogy megértse, semmi baj ezzel?

2021. ápr. 30. 21:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%
Hat amugy az agynemu cseretol lesz valakibol ferfi ugye
2021. ápr. 30. 23:53
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem viselkedj vele teljesen természetesen, és akkor ő is érezni fogja hogy minden rendben.
2021. ápr. 30. 23:55
 13/29 anonim ***** válasza:
50%
Milyen edzést tartanak ilyenkor?
2021. máj. 1. 01:52
 14/29 anonim ***** válasza:
4%
Málunk tilos az önkielégítés, így ilyesmi nem fordulhat elő.
2021. máj. 1. 02:58
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

Talán ha az apja beszélne vele?

De ahogy az előző válaszolók is mondják, te már hagyd rá, mert ha sokat mondod hogy "semmi baj, ez normális" az nagyon idegesítő.

Brutál kellemetlen lehetett szegény gyereknek, megértem hogy kicsit rosszul érzi most magát, de hát ez van, megesik az ilyesmi :)

2021. máj. 1. 06:55
 16/29 anonim ***** válasza:
78%
#14 Remélem troll vagy.
2021. máj. 1. 09:08
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
Csinálj úgy mintha mi sem történt volna
2021. máj. 1. 12:03
 18/29 anonim ***** válasza:
43%
Eléggé fura emberek nagy részének még mindig tabu és szégyellik a maszturbálást és a szexualitást, ami teljesen természetes dolog. Ti emberek kreáljátok a problémákat és nagyítjátok föl. Nálunk szabadon meztelenség van a családban és egyáltalán nincs ebből probléma, ha éppen valaki maszturbáláson vagy szexen kapjuk rajta. Nem kell szőnyeg alá söpörni a dolgokat, hanem nyugodtan meg lehet beszélni. Én vettem anyumnak is síkosítót és ő is nekem. Sőt volt, hogy együtt mentünk szex boltba is. Minden attól függ, hogyan kezelitek a dolgokat és hogyan élitek meg. Csak az emberek nagyon nagy része valamiért tabunak érzi, pedig semmivel sem másabb, ha éppen wc-zel egy nagyot és akkor nyitnak be vagy wc papírt kérsz, hogy hozzanak be, mert elfogyott.
2021. máj. 1. 13:46
 19/29 A kérdező kommentje:

# 19 Romániában élünk , itt

tartanak😉

2021. máj. 1. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
9%
aha persze
2021. máj. 1. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!