Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinyomjátok a gyerekeitek...

Kinyomjátok a gyerekeitek pattanásait és miteszereit? Hogy viselik, amikor ezt csináljátok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Hátán homlokán igen. Máshol nem igazáz
2021. ápr. 18. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem!!!

Mikor már kezdett kamaszodni akkor vittem kozmetikushoz.

Igaz, hogy sokba kerül de gyönyörű lett a bőre

2021. ápr. 18. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
Nálunk sajnos fenekén is sok van..és szégyelli. Megértem. 13 éves fiú
2021. ápr. 18. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem kinyomkodta. Fú de utáltam. Mondjuk nagy, gennyes göcsörtjeim voltak, és nem volt pénzünk olyan luxusra, hogy kozmetikus. Előtte kigőzöltem az arcom, és anyukám kinyomta a gennyes pattanásokat. Ez gyakran nagyon fájt. Aztán kb.17 évesen megelégeltem a kínzást és elkezdtem csapkodni meg káromkodni miközben nyomkodott. Akkor végre azt mondta, hogy abbahagyja és csak akkor fogja kinyomni a pattanásaimat, ha én kérem. Azóta nem szóltam. (32 vagyok)
2021. ápr. 18. 17:26
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Persze. Bár amikor kicsi volt, azt hittük a pöcsére is hogy pattanás, és kinyomtuk. :(

Azt hittük lány.

2021. ápr. 18. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
#15 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. ápr. 18. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
Ez a nyomkodás többet árt , mint használ . Inkább vegyél neki rendes termékeket amivel ápolni tudja a bőrét . Ajánlom a Skincare Junkie hungary Bőrápolás csoportot hozzá.
2021. ápr. 18. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Természetesen nem. Azzal, hogy nyomkodod és lehet, a fele még bent marad semmit nem ér. Én magamnak csak nagyon ritkán nyomkodom, akkor is előtte lefertőtlenítve, fülpiszkálóval. Úgy az is kijön, ami ujjal sosem jönne ki. De természetesen csak olyat nyomok ki, ami nem annyira gyulladt és látható a teteje.
2021. ápr. 19. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem engedi, pedig néha már zavar. De magának nem meri kinyomni. Nem mondom, hogy az összes apró mitesszerét kinyomnám, de amelyiknek fehér a közepe, az már elég undi. Hát, mindegy, az ő dolga.
2021. ápr. 25. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!