Mit tehet a szülő, ha a gyereke állandóan rosszindulatú?
Figyelt kérdés
Tehetetlen dühöt érzek, de a 11 éves lányomnál mára már mindennapos a rosszindulat, a gonoszkodás. Nálunk a családban nem ismerek ilyen természetű embert, igyekszünk jól és szépen nevelni, már arra gondoltam, hogy túl sokat foglalkozunk vele, el van kényeztetve...
Sajnos naponta tapasztalom, hogy másnak szándékosan rosszat akar, nem érdekli, hogy megbánt másokat, csak vállat von. Bennünket, szülőket is sérteget, de nem használ sem a szép szó, sem a kiabálás, sem a büntetés.
2021. ápr. 17. 22:56
11/11 anonim válasza:
Nálunk ugyanez. 12 éves fiú, sokszor nagyon rosszindulatú a húgával, beszól neki, gonoszkodik, piszkálja... Eléggé tehetetlen vagyok. Ha próbálom büntetni, akkor még rosszabb, még neki áll feljebb, akkor iszonyúan gonosz tud lenni. Nekem is beszól. Nehéz. Az itthoni tanulásról meg ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!