Miért ilyen az apukám?
Az a nagy gondom, hogy nem enged el szinte sehova. Most, hogy voltak az augusztus 20-ai napok, alig akart felengedni a városba. (Biciklivel egy 5 perc a belváros) Barátnőimmel mentem 3 este is fel. Mondta, hogy 10-re legyek otthon, én meg nem ellenkeztem csak mondtam neki, hogy jó. Fél tíz előtt 5 perccel pedig felhívott, hogy menjek már haza! Rengeteg ismerős volt ott és nagyon jól éreztük magunkat. Most leszek elsős gimnazista, kitünő tanuló vagyok, sportolok, soha nem cigiztem, piáltam vagy buliztam hajnalig a diszkóban. Anyu elengedne, persze csak mértékkel, de apa hajthatatlan. Szoktak is miattam veszekedni ezen. Nekem meg olyan rosszul esik... :(
Mit tudnék tenni, hogy egy kicsit több helyre engedjen el?
Fél téged:S HIába, gondolom mégcsak 14-15 éves lehetsz. Amikor ennyi idősek voltunk, csomó osztálytársam örült volna a helyedben a fél10-nek is.
Fura, engem meg kicsit az bántott, hogy apámat annyira nem érdeklem, hogy az sem érdekelte volna, ha 14 évesen hajnali kettőkor jövök hazaxD
15 éves vagyok.
Tudom, hogy félt. Már beszéltünk róla tegnap is, mielőtt elmentem volna.
Nálunk is ez van! Apa nem enged el a városba, anya igen, apa még a paintball-t is ellenzi,miközben soha az életben nem játszott még! Jó h elváltak! Anya új barátja sokkal többet megenged (vele mentem el paintball-ozni) mint apa bnője.
Egyszerű: ANYUDDAL BESZÉLD MEG ÉS Ő RÁVESZI APÁDAT!
12f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!