Milyen korban alakulnak ki a fetisek a fiuknal?
A 14 eves unokaocsem nalunk van par napig. A tegnap arra kert meg, hogy itthon nem-e jarnek mezitlab, zokni nelkul?
Eloszor visszautasitottam, arra hivatkozva, hogy meg nincs annyira meleg es fazik a labam. Kesobb este fele lezuhanyoztam es kivancsisagbol mezitlab maradtam. A fiu szinte egyfolytaban a labaimat nezte, es ma reggel felult mellem a kanapera es es simogatni kezdte a labfejem es mondta, hogy milyen jol all a feher lakk... Erre nem tudtam mit mondani hirtelen, megkoszontem a bokot es eltereltem a szót.
Lehet hogy ebben a korban mar labfetises? Mit var el tolem? Mit csinaljak? Szoljak a noveremnek az esetrol? 30/N
Egyrészt ez kicsit aranyos :) Másrészt szerintem ebben a korban már simán kialakulhat a fétis. Szerintem semmit ne próbálj kezdeni vele, járj zokniban, és nem lesz gond. Majd talál valaki mást akivel kiélheti, és remélhetőleg boldog lesz.
Nővérednek meg hát, nem tudom, attól is függ mennyire nyitott, laza személyiség. Én lehet inkább hagynám a dolgot, nehogy túlparázza és esetleg pont ezzel árts szegény srácnak
Akkor szokott megmutatkozni, mikor kezd szexuálisan is érdeklődni mások iránt.
És direkt a "megmutatkozni" szót használtam, mert nem akkor alakul ki. Én a szörnyeket/enyhén emberi fantázialényeket/furryket szeretem, de ezeket valamilyen szinten már 4 éves koromtól. Ehhez jött majd hozzá a szex gondolata is az idő előrehaladtával.
Viszonylag hamar volt már jele nálam is, csak nem szexiális. 14 éves korban simán kialakulhatott. Hogy kell-e szólnod én azt rád bízom, ne rajtam száradjon semmi. Én mondjuk nem tenném, elég kínos, főleg számára. De ha valaki nagyon rámozdul valakire, azért ott is vannak határok, főleg hogy az unokaöcséd! Akármilyen jól is néz ki bármelyik unokatestvérem, nem izgat a dolog, hogy rámozduljak, de hát embere válogatja... Azért nem annyira távoli rokon számomra, akárhogy is nézem. Amíg azt a bizonyos határt nem lépi át, addig szerintem egetrengető probléma nincs. Nehogy rossz hatással legyen esetlegesen rá. Inkább akkor négyszemközt elsőnek, hogy ez így nem oké neked és ha akkor sem, akkor csak azután fordulni máshoz. Mások előtt nem kell esetlegesen égetni, kínos helyzetbe hozni, attól függ miként éli meg. Se az anyja, se a nővére és senki más előtt. Még amit azért hozzá kell tenni, nem feltétlen ragaszkodik a láb valakihez, mint személy. Lehet valaki mondjuk hetero, de fiú lábak is izgatják, ezen kívül más nem tetszik neki egy fiúban, vagy akár saját magáé is. Most nehéz ezt éppen besorolni. Tehát arra akarod kilyukadni, hogy nem feltétlen teljesen személyhez kötött dolog, lehet ezért is játszik kevesebb szerepet a rokoni kapcsolat is, csak ő másképp látja.
Lábfétises vagyok, szeretem nézni, szagolgatni, esetleg nyalni a lábakat, akármilyen undorítónak is hangzik, de NEM MINDENKIÉT. Azért vannak elég erős kritiériumok. Más vágyam velük kapcsolatban nekem nincsenek. Ugyan úgy vonz bármely más testrész is, inkább egy plusz dolog. Viszont van olyan, akinél elég erősen dominál, szinte csak azokba is képes beleszeretni. Meg nyilván más tetszik, más kritériumokkal és így tovább. Bármennyire is szeretném, azért nem fogok ezzel kapcsolatban kérni mást (vegye le a zoknit, stb), vagy egyéb túlzásokba esni néhány lehetőleg észrevétlen pillantáson túl. Az már a párkapcsolatba tartozik és hogy neki mi okés és mi nem.
Most beszélgetésen kívül pedig vagy belenyugszol, hogy tetszik neki a lábad és lehet arra hegyezi a cerkát, vagy zoknit hordasz, de úgy is elkerülhetetlen, ha sokat találkoztok, főleg nyáron. Nem betegség egy fétis, főleg normális módon kezelve azt, egyedül az fura, hogy rokon. De abban a korban amúgy is sok minden másabb, még csak kezdenek kialakulgatni a dolgok, nem feltétlen akar ő tőled semmit, nem kell az ördögöt a falra festeni és rémisztgetni a családot. Lehet még egy barbibaba lábára is áll a cerka... Nem egyszer volt kínosabb helyzetem, hogy körülbelül a semmitől lett merevedésem, még csak szexuális vonzata sem volt. És próbálja az ember észrevétlenül takarni. Ilyenre ugyan nem utaltál, de ne lepődj meg rajta esetlegesen, tényleg elég irányíthatatlan úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!