Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem korai ez a lányomnak?...

Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N

Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!

2021. márc. 25. 18:37
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, ezekszerint nem olvastad el a kommenteket, valahol leírta a kérdező hogy találkozott már a lánya a fiúval tehát nem idegen
2021. márc. 28. 20:04
 42/45 anonim ***** válasza:
Attól, hogy találkoztak már, még idegen. Alig ismeri. Nekem sosem jöttek be ezek a netes ismerkedések, anyósom meg konkrétan rendszeresen megjárja, pedig már nem kislány, 60+. De nem tanul belőle, neki általában a pénztárcája bánja, egy kislánynál meg még több veszély is lehet. De mindenki döntse el maga. Nekem továbbra sem szimpatikus ez a találkozósdi.
2021. márc. 28. 21:30
 43/45 anonim ***** válasza:
Változik a világ, most már neten ismerkednek a fiatalok is és nem csak a covid miatt. Unokaöcsémre tök idegen kiscsajok írnak rá, mert látták a videóját tiktokon. Nem mondom, hogy jó, de ez van, már nem kirívó.
2021. márc. 28. 21:54
 44/45 anonim ***** válasza:
6%
Egyáltalán nem korai. És miért is tiltanád tőle mikor semmi rossz benyomásod nincs róla? Egyébként ne haragudj de a férjednek semmi köze ahhoz, hogy a te lányod kivel van. Ha tiltod azzal csak eltaszítod magadtól, egyébként úgyis megoldanák. Nekem 15 évesen volt az első barátom, és bár először vonakodva, de engedték az egymásnál alvást, sokkal jobb volt így, nem csináltam hülyeséget és nem lettem terhes. Inkább támogasd, minthogy egy sikátorban veszítse el a szüzességét.
2021. ápr. 10. 20:12
 45/45 anonim ***** válasza:
Nagyon is korai, szerintem egy 14 éves kislány még bőven ráér pasizni, esetlegesen szexuális életet élni. Ennyi idősen még a barátaival kéne lógjon, nem pedig a fiúk után kajtasson.
2021. ápr. 11. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!