Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?
Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N
Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!