Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem korai ez a lányomnak?...

Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N

Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!

2021. márc. 25. 18:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki azt mondja, hogy a tiltással nem érsz el semmit.Nos, ez nem mindenkinél így van.Nekem ha azt mondják anyuék, hogy nem, akkor nem teszem.És ha úgy mondják, hogy még el is mondják hogy miért nem , akkor ugyanúgy elfogok nekik mondani mindent azután is, hogy tiltottak.
2021. márc. 26. 14:02
 32/45 anonim ***** válasza:
7%

Abból szex lesz

Nem fogod tudni megoldani hogy ne történjen meg

2021. márc. 26. 18:32
 33/45 anonim ***** válasza:
13%
#32, egyáltalán nem biztos, sőt. Nyilván vannak olyan gyerekek, és a neten nyilván róluk írnak többet, de azért nem a többség. Meg olyan is van, amit a #31 írt, aki betartja a szülei tiltását. A kérdező ismeri a saját gyerekét, ő tudja, hogy nála mi hogyan hat.
2021. márc. 26. 18:45
 34/45 anonim ***** válasza:
10%
Valoszinu lefogja fektetni sajna torodj bele hivd at de mond meg a lanyodnak ha kellemetlen lesz neki vagy faj akkor nyugodtan vagja pofan a sracot
2021. márc. 26. 19:54
 35/45 anonim válasza:
50%

Úristen emberek itt miért beszél mindenki a szexről?!

Miért akarnának 14-15 évesen szexelni????

2021. márc. 27. 22:31
 36/45 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne akarnának??? Rengeteg ennyi idős kislány már javában kefélget (sajnos), így abszolút joggal merül fel ez a téma is és joggal aggódik a szülő miatta.
2021. márc. 27. 22:44
 37/45 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos korábban érnek azért akarnak szexelni 14-15 évesen. Gondolom az interneten látottak vagy nem tudom mi miatt. A párom és az exe is tiltotta a közös fiúknak, hogy 15 évesen lefeküdjön a barátnőjével, szépen elmagyarázták neki miért ne. Várjanak még, ne akarjanak olyan hamar felnőni stb. Kb.két hónapig használt a tiltás aztán egyszer belemelegedtek és nem bírták abbahagyni. Utána azt mondta nem úgy álltak neki a filmnek hogy szex lesz, de így alakult. Mindenki kiborult a családban, eltiltották őket, de akkor meg suli után találkoztak. Szerintem is korai volt, de végül nem lett semmi "baj". Már 19 évesek, azóta is együtt vannak, védekeznek mert még nem akarnak gyereket. Megakadályozni nem tudod, ha nálatok nem lehetnek akkor keresnek más helyet.
2021. márc. 28. 10:52
 38/45 anonim ***** válasza:
37%
Világosítsd fel, vegyél neki gumit.
2021. márc. 28. 12:26
 39/45 anonim ***** válasza:
42%

Ahj minek ezt úgy felfújni...

Ez csak szex. Mi baj lehet belőle??

2021. márc. 28. 17:15
 40/45 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem az a probléma, hogy ennyi idősen fiúzik. De idegennel nem szívesen engedném találkozni. Ha egy osztálytársáról lenne szó, vagy családi barátról, akit én is ismerek, úgy igen.

Az is furcsa lenne, ha egyből meghívjátok magatokhoz. Tudtok egyáltalán valamit róla? Vannak közös ismerőseik? Tudod mennyi csaló van, aki szeret szétnézni mások lakásában? Nem biztos, hogy ő ilyen, de ki tudja, hogy milyen barátai, ismerősei vannak, akiknek elmesélné merre járt.

A lányod meg alap, hogy ne menjen át egy idegenhez.

Ráadásul most zárva vannak a vendéglátó helyek, kávézók is. Köztes helynek marad az utca. Esetleg, ha van a környéketeken valami forgalmas sétáló utca, főtér, ott kiülnek egy padra, megesznek egy fagyit. Feltéve, hogy hajlandó a srác oda utazni. A lányod ne utazgasson sehova.

2021. márc. 28. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!