Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?
Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N
Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!
Abból szex lesz
Nem fogod tudni megoldani hogy ne történjen meg
Úristen emberek itt miért beszél mindenki a szexről?!
Miért akarnának 14-15 évesen szexelni????
Ahj minek ezt úgy felfújni...
Ez csak szex. Mi baj lehet belőle??
Szerintem nem az a probléma, hogy ennyi idősen fiúzik. De idegennel nem szívesen engedném találkozni. Ha egy osztálytársáról lenne szó, vagy családi barátról, akit én is ismerek, úgy igen.
Az is furcsa lenne, ha egyből meghívjátok magatokhoz. Tudtok egyáltalán valamit róla? Vannak közös ismerőseik? Tudod mennyi csaló van, aki szeret szétnézni mások lakásában? Nem biztos, hogy ő ilyen, de ki tudja, hogy milyen barátai, ismerősei vannak, akiknek elmesélné merre járt.
A lányod meg alap, hogy ne menjen át egy idegenhez.
Ráadásul most zárva vannak a vendéglátó helyek, kávézók is. Köztes helynek marad az utca. Esetleg, ha van a környéketeken valami forgalmas sétáló utca, főtér, ott kiülnek egy padra, megesznek egy fagyit. Feltéve, hogy hajlandó a srác oda utazni. A lányod ne utazgasson sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!