Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem korai ez a lányomnak?...

Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N

Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!

2021. márc. 25. 18:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
20%

#10! Ezt te se gondoltad komolyan, ugye?!

Szerinted az rendben van, és a kedves kérdező hallgassa/nézze végig hogy az otthonába menjen az akció, mert jajj nehogy kocsiba csinálják?!

2021. márc. 25. 20:03
 12/45 anonim ***** válasza:
54%
#11 nem kell végig nézni se végig hallgatni. Én azt mondtam hogy a tiltással semmit sem fog elérni, csak annyit hogy a gyerek semmit nem fog elmondani neki, nem fog megbízni az anyjaban, titkolozni fog.
2021. márc. 25. 20:06
 13/45 anonim válasza:
59%

11-es! Igen, inkább otthon náluk!

Vagy szerinted egy bokorba lenne jobb? Mert ha igen, akkor én kérek elnézést...

2021. márc. 25. 20:24
 14/45 anonim ***** válasza:
51%
Nem korai. Engedném. Az férjed meg kinek képzeli magát hogy beleszól a lányod életébe??
2021. márc. 25. 20:57
 15/45 anonim válasza:
39%

Mi a korai?

Ölelés, kézfogás stb? Nem korai.

Szex? Korai.

Kidobd a férjed mert egy idióta? Késői...

2021. márc. 25. 21:15
 16/45 anonim ***** válasza:
27%
Hát szerintem meg nagyon is fiatal a pasizáshoz, még csak egy 14 éves, bőven ráér még ezzel. Kinek mi, nekem nem fér bele, hogy egy ennyi idős kislány fiúzik, neadjisten szexel. Ennyi idősen szerintem még baromira éretlenek egy kapcsolatra, én nem díjaznám ezt az egészet, főleg hogy neten ismerte meg, azt se tudjuk kicsoda-micsoda a fiú.
2021. márc. 25. 21:18
 17/45 anonim ***** válasza:
23%
Ha pár hónap múlva már nagymama leszel akkor ne csodálkozz. Én a te helyedben kicsit szigorúbban fognám.
2021. márc. 25. 21:23
 18/45 anonim ***** válasza:
50%

Itt, akik nagyon ellenzik, azok tenyleg mind-mind 25 eves korukig szuzek voltak, vagy mi? Pasira is csak erettsegi utan mertetek eloszor ranezni?

Kivancsi lennek azert a ti sztoritokra is :D

Mondjuk anyam is ezert tiltott anno gondolom a fiuktol, mert ahogy azt kesobb elmondta, o 14 evesen szexelt eloszor. Gondolom nem akarta, hogy abba a hibaba essek, mint o, vagy nem is tudom. Na mindegy, igy 10 evvel kesobb azt tudom mondani, hogy teljesen felesleges volt a tiltasa, szexeltem en boven tinikent, csak nem otthon.

Hazudni mondjuk jol megtanultam, ennyi haszna volt az egesznek.

Abszolut nem kovetendo pelda szerintem.

2021. márc. 25. 21:28
 19/45 anonim ***** válasza:
53%

16. Mar miert ne lenne normalis?

17. miert lenne nagymama par honap mulva?

Titeket honnan szakasztottak a viktorianius korbol?! jezusom

2021. márc. 25. 21:29
 20/45 anonim ***** válasza:
36%

Annyira imádom ezt az oldalt, hogyha más a véleményed, mint a többieknek, akkor egyből neked esnek.....

18 Értem, tehát aki szerint nem a világ legtermészetesebb dolga 14 éves kislányként pasizni és esetlegesen szexelni, akkor az egyenlő azzal, hogy 25 éves koráig szűz volt meg rá se nézett érettségiig egyetlen fiúra se.🤦🏻‍♀️ Ez aztán a logika. Átmenet nincs, vagy 14 éves bumm a lecsóba vagy 25 éves korig szüzesség. Ezt inkább nem kommentálnám.

Hol írtam olyat drága 19, hogy nem normális? Hm? Légy szíves és másold ide a kommentemből ezt a mondatot, várom.

SZERINTEM korai és SZÁMOMRA nem fér bele, hogy egy éppen hogy általánosból elballagott kislány pasizik, ennyi. Ha nektek belefér, akkor hajrá, de hadd legyen már meg másnak joga a saját szabad véleményéhez, anélkül hogy a torkának esnétek. Nevetséges komolyan.

Én a kérdésre válaszoltam és ha emlékezetem nem csal nem az volt a kérés, hogy a kommentelők saját véleményét kritizáljátok és a személyét minősítsétek!

2021. márc. 25. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!