Nem korai ez a lányomnak? Engedjem, vagy ne?
Sziasztok! Furcsán érzem magam, hogy itt kérek tanácsot, de tényleg érdekelne ki mit gondol. A lányom nemrég mondta el hogy összejött egy fiúval. A lányom 14 a fiú 15. Az interneten ismerték meg egymást. Sose volt még barátja, legalábbis nekem nem mondta. Szerintetek nem korai még ha fiúzik a lányom? Az apja nem örül neki, nem is támogatja. Én még nem ismerem a fiút de a lányom azt mondta, hogy aranyos, kedves. Nem tudom, hogy hagyjam-e? Tiltani se szeretném, de nem tudom mit tegyek. Felmerült bennem hogy jöjjön hozzánk a fiú, de a férjem (aki nem a lányom apja) azt mondta hogy ha nálunk meglátja a pasit akkor megmondja neki hogy tűnjön el a lányom közeléből... Ő pedig olyan ha valamit elhatároz, akkor az úgy is van. A fiúhoz pedig nem engedném el nyugodt szívvel. Arra gondoltam, hogy csakis fényes nappal találkozhatnak és csak az utcán ahol vannak emberek. A lányommal jó a viszonyom, és őszintén örülök is, hogy elmondta nekem ezt, mert érzem hogy megbízik bennem. A tiltással pedig elveszíteném a bizalmát, gondolom én. Ti mit tennétek ebben a helyzetben, mint szülő? 47N
Hülye kommentelők kerüljenek, köszönöm!
Ha szexelni akar, akkor fog is, majd max akkor egy bokorban az utcan, tehat emiatt felesleges tiltani.
En azt mondom, hogy inkabb nalatok talalkozzanak eloszor, netes ismerkedesnek megvannak a veszelyei. A ferjeddel meg beszelj, mert ezzel a hozzaallassal csak eltaszitja magatol majd a lanyod. Bar ha nem celja joban lenni vele (ha mar kiemelted, hogy nem sajat gyerek), akkor vegulis mindegy.
Ti egyebkent nem voltatok tinik? Vagy mindketten szigoruan felnottkent, 20 ev felett kezdtetek el csajozni/pasizni? :)
Mindenek előtt szerintem ismerd meg a fiút, mert lehet hogy tényleg normális, jóravaló gyerek, de az is lehet, hogy nem feltétlen azért van a lányoddal, mert szereti.
Szerintem talizni engedd el, értelme nincs tiltani.
Èn engednèm, nem tùl fiatal a parkapcsolathoz. Az első talàlkozòra viszont mindkèt oldalròl menjen szülő is, mivel csak netről ismerik egymàst, mèg az sem biztos, hogy tènyleg gyerekkel csetelt.
A pàrod viszont problèmàs, tudom, nem ezt kèrdezted, de nem normalis a hozzààllàsa. Ilyen agresszìvan, bunkòn tiltani valamit, ami egy teljesen hètköznapi dolog... Màsban is ennyire kontrollàlò?
Ugyanennyi voltam amikor megismertem az első fiút, akkoriban az anyukám úgy egyezett bele, hogy elmehettek vele randizni a dunaparthoz sétálni. 😄 De mivel én is neten ismertem meg, így anyam is látni akarta első alkalommal hogy tuti az-e akinek mondja magát. Szóval úgy mentem el a találkozóra hogy anyam nem messze figyelt és megvárta kivel megyek el (a srác akkor nem tudott róla 😄).
Azóta 10 év telt el, ez a “fiú” most már a férjem, és az első babát várom. 😄
Bocsánat, hogy nem írtam, igen már találkoztak párszor! :)
Nem tudom mi volt köztük, de legalább biztosra tudni, hogy igazi a fiú.
Szerintem is a férjeddel kellene beszélni. Teljesen felesleges tiltani, csak ellöki magától a lányát. Inkább meg kellene ismerni a fiút. Fene se tudja mennyire lesz komoly a dolog. Lehet évekig együtt lesznek. Lehet csak pár hónapig.
Én a férjemmel 14 évesen kezdtem járni. 11 éve együtt vagyunk, most várjuk a második babánkat. Nem azt mondom, hogy ez lesz nálatok is (valószínűleg nem), de benne van a pakliban.
Ne tiltsd neki, mert azzal pont az ellenkezőjét éred el. Ismerd meg a fiút, lehet tényleg nagyon aranyos rendes fiú.
Ha szexelni akarnak tiltás ellenére is megtudják tenni. Szerintem még mindig jobb otthon nálatok mint hogy valakinek a kocsijába. Próbálj kialakítani a lanyoddal egy őszinte bizalmas kapcsolatot, amiben mindent elmondhat neked, hidd el többre mész vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!