Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meghülyült az anyám? 16/L

Meghülyült az anyám? 16/L

Figyelt kérdés

Szóval az egész úgy kezdődött,hogy a testvéremnek pont gólyatáborban lesz a 18.születésnapja és úgy gondoltuk az unokatestvéreimmel,hogy felmegyünk Pestre és ott a rendelünk neki valami nagyon tuti kis tortát.Nem tudom mennyire ismeritek ezt a helyet de ez nem egy közönséges cukrászda,hanem tényleg nagyon különleges.Namármost fel is mentünk,lejártuk a lábunkat,mire megtaláltuk a cukit,kiválasztottuk,megrendeltük a tortát és az előleget is otthagytuk.A baj csak azzal volt hogy ki fogja a 3 emeletes kristályos tortát Budapestről Balatonra levinni(mert ott lesz a tábor).Mivel apukám minden nap megtesz 300 km-t és amúgy is Pesten van az irodája gondoltuk ő letudná vinni nekünk vagy ha ő nem ér rá majd az unokatestvérem anyukája,aki szintén ilyen a munkája.Erre tudjátok mi lett a mi jóakarásunkból?Anyám(!)akinek semmi köze az egészhez,kiakadt,hogy mi milyen sznobok vagyunk,hogy ilyen helyről rendelünk tortát,hogy ennyit kiadunk érte.Mellesleg 3-an fizettük volna és a saját pénzem ment volna el.Sajnos anya olyan hogy mindenkivel bűbájos csak a saját családjával nem és én már megszoktam az ilyen kirohásait piszlicsáré dolgok miatt,viszont az unokatestvérem nem és neki is végig kellett hallgatnia a hülye szövegét.Alapból ha nyugodt hangon(ahogy apu is)elmondja,hogy ez apának milyen fárasztó,kölcséges a benzin vagy hogy ne ugráltassuk az unokatestvérem anyukáját megértettem volna!!De nem ő ordibált és az unokatesvérem fejéhez is mindent nekivágott úgy hogy annyira elkezdett sírni,mint még életében soha.Kétségbe vagyok esve mert mi csk jót akartuk és ez lett belőle!!!

Hihetetlen hogy még ezek után anya van kiakadva ,hogy csak ő meri kinyitni a száját és tudja hogy mindenkinek ez a véleménye csak mindenki szarik(bocsánat a kifejezésért)Mi a véleményetek?Anya amúgy 42 éves tehát most lehet ilyen hülye korban van és azért ennyire ideges mindenért.Szerintetek?

2010. aug. 19. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Én nem tudom, de abból a tortából nem lesz semmi. Mert ugye a BUDAPEST útjai nem arról híresek, hogy tükörsimáák. Anyáddal meg kellett volna beszélned, miért Pestről kellett megrendelni ezt????????!!!!

Teljesen felesleges és értelmetlen. Ti gyerekek, ne intézkedjetek csak úgy, látjátok mi lett a vége!!! Anyukádnak igaza van! Szerinted olcsó dolog a félországon áthozni a cuccott???

Roh*adt meleg van meg minden, 25 e ft-ot meg nem éri meg tortáért kiadni, szerintem elég lett volna pár ezer Ft-os is,. ami ott helyben csinálják meg vagy a környéken....

Na mindegy, csak tudod a sok tini felháborodik, hogy miért nem hagyják egyedűl a szüleik a dolgaikon, hát pont ezért nem engedik....

2010. aug. 20. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
huszonötezer forint egy tortáért????na ne már....abból a pénzből vehetnének neki valami ajándékot,meg mellé valami egyszerű 3-4 ezer forintos tortát,úgy őszintén szerinted értelmes az ilyen??:/megértem anyukád letolását,nagyon bután viselkedtetek
2010. aug. 20. 23:39
 13/19 anonim ***** válasza:
a tesód akkora tróger, hogy 18évesen kezdi a középsulit?
2010. aug. 21. 02:37
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Meghülyült anyám?????

Hogy mersz így beszélni????

Szerintem te hülyültél meg, már megbocsás kis tini!

Te vagy hülye korban és nem anyád! A kéérdésed szánalmas!

2010. aug. 21. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:

ÉS honnét volt pénzed ehhez????

Azért előre kéne tervezni a dolgokat, lehet, hogy nem úgy alakul, de akkor is!

Már megbocsás, de neki miért nincs köze a dolgaidhoz??? Ő adja a pénzt meg minden...

2010. aug. 21. 11:33
 16/19 A kérdező kommentje:
oké oké már megkaptam a letolást(egyébként elmentem dolgozni és onnan van pénzem,másrészt a nővérem a végzős nem a gólya)
2010. aug. 21. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani, hogy könnyű más farkával a csalánt verni.

Neked kellett volna megszervezni az egészet mindenestül, a torta szállításáig bezárólag.

A torta ára meg egyenesen hajmeresztő, én is kibuktam volna. Ha házilag megsütitek, ötödannyiból kijött volna. (kristállyal, díszkivilágítással együtt)

2010. aug. 22. 12:41
 18/19 anonim ***** válasza:

én inkább a kérdezővel értek eggyet! Ő volt olyan kedves és nyáron ahejjet h pihent volna inkább dolgozott azért hogy a testvérének a 18. születésnapjára(! sztem azért a 18. egy elég fontos születésnap!)tortát vegyen!!!!!!! 1 szép csillivilli tortát a tesójának! aztán kért 1 kis szivességet az apjátol és msot mindezért leüvöltik a fejét meg szegény unokatesójának a fejét??? sztem tényleg az anyjával van vmi!!!! És valaki felháborodott azon h lemerészelte hülyézni az anyját a kérdező meg h "kis tinike"stb.... msot komolyan TE TALÁN JOBB VOLTÁL/VAGY TINIKÉNT?!?!?!?!?!?!? Ilyenekböl lesznek a xar anyák!!!

A kérdezőnek meg sztem nagyjábol igaza van habár tényleg szólhatott volna előre

2010. okt. 9. 14:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg elég furcsa az anyukád
2011. júl. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!